side marker lights, stie careva pe unde se gasesc ??
![]() ![]() ![]() |
side marker lights, stie careva pe unde se gasesc ??
Irish |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00176.jpg ( Size: 148.76k ) Number of downloads: 576 12251748796836.jpg ( Size: 54.95k ) Number of downloads: 665 S6155.jpg ( Size: 35.76k ) Number of downloads: 667 bumpersidemarker_02.jpg ( Size: 115.68k ) Number of downloads: 667 |
||
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|||
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
pe deflector sau in zona aceea chiar nu recomand. In poza cu cel de pe laguna modificat de tine, recomand sa fie mai sus nu jos. Undeva la nivelul bandoului daca nu chiar pe el
![]() ![]() This post has been edited by Ryk: 17 Mar 2009, 01:15 |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Ar merge puse mai sus ,dar cand vin din fabrica se aseaza frumos ,la nivel cu aripa sau spoilerul ,dar asa sai pun eu una care oricum e groasa ,sar vedea urat zic eu
![]() ![]() ![]() Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ce țigăniiiiiiii ordinareeee
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
marfa mai sunt daylight-urile de pe unele masini facute pt. america, care sunt portocalii
![]() Cat despre ce zici tu irish, singurele marfa mi se par cele care sunt in far in lacasul pt. semnalizare, dar asta doar daca e din fabrica. Nu m-as chinuii sa-i pun eu pt. ca iese aiurea si din punctul meu de vedere, ii dau dreptate lui semit ![]() PS: Eu nu le vad utilitatea, nici celor de fabrica, cum au volvo-urile spre exemplu. Nu mi se pare o masina atat de mare cat are nevoie de luminite laterale ca TIR-urile ![]() This post has been edited by Ryk: 18 Mar 2009, 00:58 |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Montate pe paravant arata kitsch, dar pe bare arata bine, daca sunt puse intr-o pozitie in care sa se incadreze in designul masinii.
@ semit Eu zic ca esti mult prea "dur" cu remarca ta. Nu-ti plac ? Nu-ti monta. Dar de aici pana la tiganii ordinare e muuuulta cale... |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
BlackHole |
![]()
|
![]() Laguna Albastra Group: Members Posts: 206 Joined: 17 May 08 ![]() |
Daciile de pe vremuri, aveau side markers dinastea
![]() This post has been edited by BlackHole: 18 Mar 2009, 23:27 |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 dCi 120CP
- TM
2001 Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:50 |