Rulment fata ABS Phase II
![]() ![]() ![]() |
Rulment fata ABS Phase II
Mrija |
![]()
|
||
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|||
Cristi_Cotrau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
Se pare ca asta e pretul la rulment cu abs pt 1.6 16v....ma uitam acum si pe autokarma e la 290ron....si la mine cred ca ar trebui schimbat...la tine cum se manifesta de il schimbi?
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM-97-CRS
1999 1.6 16v Concorde
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Huruie. Clasic la un rulment ....
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
pai asta fac toti cand raman fara vaselina.
si al naibii ca nu sunt ieftini... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Mrija |
![]()
|
Am facut azi distributie, schimb filtre ulei bielete etc, masina trage acuma de nebuna :X Manopera a fost 225 lei :*
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
de aia se schimba distributia.
se lasa cureaua si nu mai lucreaza cum trebuie |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
ei se lasa cureaua.. da' rola tensoare ce pazeste, e in greva?
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pazeste pana nu mai are ce pazi, ca de aia se schimba cureaua...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
babi82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
buna
e cineva din cluj? habar nu am cum suparare sa stricat ca numai am auzit ca huruie ca un tractor,si nici nu stiu care e,am ridicat masina,si am invartit toate rotile,si cea dreapta spate huruia putin mai tare,stie cineva vrun mecani bun in cluj sau pe cineva care poate sa imi schimbe rulmentul,si totusi sa fie un pret rezonabil? precizez ca am o laguna 1.6 16 valve,1999.Stie care ce rulment ar trebui.sau unde sa merg sa pot repara masina? This post has been edited by babi82: 11 May 2009, 17:32 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
Salut. Dupa cum poti observa sunt din cluj
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1999 1.6 16V
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
Babi82 ai fost la service? Ai rezolvat? Cat te-a costat?
|
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1999 1.6 16V
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Am un joc de cativa mm la roata fata dreapta pe verticala chiar acum 4 zile am pus un rulment Optimal si acum mi-au zis mecanici ca nu-i o problema ca merge asa ... sa fie de vina rulmentul nou? deci nu joaca pe orizontala deloc si directia este in regula insa joaca pe verticala sa fie rulmentu?
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(oves @ 27 Sep 2011, 19:00) Am un joc de cativa mm la roata fata dreapta pe verticala chiar acum 4 zile am pus un rulment Optimal si acum mi-au zis mecanici ca nu-i o problema ca merge asa ... sa fie de vina rulmentul nou? deci nu joaca pe orizontala deloc si directia este in regula insa joaca pe verticala sa fie rulmentu? rulmentul ala tine in jur de 10000 15000 km, dar eu cred ca mecanicii ti-au uitat planetara nestransa, sau au scos rulmentul la ciocan k nu au avut presa si au mai dat si pe langa. eu zic sa incerci sa strangi planetara(tubulara de 30 si un brat de 1m te lasi cu vre-o 50 kg si este stransa la cuplu:D ) bafta |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
dorin85 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 26 October 08 ![]() |
Oves ai grija ca sigur au lasat ceva slabit cand au montat la loc. Un rulment daca are joc are pe toate partile (adica poti sa tragi din orice parte de roata si ai sa simti jocul). Mai bine verifica tu si nu te increde in ei cand zic ca merge si asa, ca nu este normal.
This post has been edited by dorin85: 28 Sep 2011, 09:08 |
--------------------
renault
laguna 1
- SB-02-DOR
1998 1.6i 16V
|
|
oves |
![]()
|
Mersi baieti azi l-am si rezolvat prin inlocuire cu un rulment SNR facut in franta ... cand am dat jos fuzeta impreuna cu butucul rotii avea un joc extraordinar de mare din rulment , cred ca daca as mai fi facut vreo 500 km as fi ramas fara roata .Rulmentul Optimal sa desfacut ff usor pe la mijloc nici nu a trebuit sa se forteze presa deloc ... cred ca nu mai cumpar Optimal nimic... plus ca am avut cap de bara Optimal pe stanga si ma tinut doar 10000 km iar pe dreapta ma tine de 70k aceeasi piesa dar nu stiu ce marca
This post has been edited by oves: 28 Sep 2011, 12:02 |
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
l_ussu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 6 August 10 From: SATU MARE ![]() |
oves salut ,ma sperii ce zici chiar am si eu prob asta pe fata huruie rulmentul de inebunesc si l-am cumparat de la optimal sper sa nu fie si la mine la fel ca nu am chef sa iau altul ,DAR pana acum piesele pe care le luam erau de la optimal si nu am avut probleme si sper sa nu fie acuma cu rulmentul AM CUMPARAT DE 1 SAPT de la optimal rulment fata,2 buc antiruliu,2 rotule trapez inferioare si bieleta directie si cap bara
|
--------------------
renault
laguna I
- SM 09 MAT
1999 CONCORDE
|
|
oves |
![]()
|
ridica roata respectiva si vezi daca joaca in vreun fel.Mai am un prieten care a pus rulment ruville si a tinut o saptamana
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
bdvtuner |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 7 November 08 ![]() |
rulmentii la roti trebuie alesi doar de la cel mai bun producator si montat doar cu presa altfel sunt bani aruncati.spun asta din experienta. vorbea cineva de rulmenti cu inel abs pe fata.ei bine eu nu stiu ca ar fi asa ceva .pe fata inelul de abs este pe planetara si doar in spate rulmentii au un inel abs si asta doar la sistemul de frinare cu discuri pe spate.
|
--------------------
renault
laguna1
- GL-40-VYO
1995 hachback
|
|
oves |
![]()
|
La mine are inel abs pe rulmentu fata si senzoru este pe fuzeta de aia a fost 350 de lei... pe planetara nu am nimic .Cred ca la un scenic din 2000 am vazut sa aiba senzor pe planetara
This post has been edited by oves: 9 Oct 2011, 12:34 |
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
Si la mine tot pe planetaa este INELUL DINTAT,pe fuzeta este senzorul.
|
--------------------
n
n
-
n
|
|
samy78tm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 12 February 11 From: TIMISOARA ![]() |
in functie de tipul masinii exista rulmenti cu banda magnetica pt. ABS sau fara banda magnetica cele cu roti dintate pe planetara sau in alta parte pt. senzori
|
--------------------
renault
laguna1
94 ph.1 1 .8 rt
|
|
zoli02rhi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 September 10 ![]() |
azi am schimbat si eu rulmentu pe spate dreapta ca deja ma dispera dupa multe ascultari si dat seama un mecanic dar dupa ce mia schimbat am zis sa se mai uite sub el si sasi deie cu parerea si a pus mana pe roate fatza dreapta si pac capu de bara il schimb si pe ala pac bieleta de directie deja ma rugam sa nu mai apara ceva cu tot cu manopera a fost 400 ron mna da amu mere frumos nu se mai aude huruitu ala nu mai bate pe dreapta am roti de iarna mam cam scos din rahat fratilor numa antigelu creca tre sal las jos si sa pun altu ca nu lam schimbat de vreo doi anik!!!!!
![]() Attached thumbnail(s) DSC02411.JPG ( Size: 2.14mb ) Number of downloads: 423 |
--------------------
renault laguna 1
hatchbag
- MM-07-EJY
1999
|
|
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
cat ai dat la manopera? rulment spate?
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
11-1998 1.8: 16 v: 120 cp. RXE, gpl milano
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
rulmentul spate pe SNR-140 ron-manopera 30 ron
rulmentul fata cu senzor abs pe SNR 280 manopera 50 ron |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:13 |