Dawn of the moldovians, enjoy it
![]() ![]() ![]() |
Dawn of the moldovians, enjoy it
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
![]() Foarte haios, singura mea problema cu el e ca e cam lung, si facut de niste amatori in Movie Maker. Daca il faceau si ei putin mai bine era bestial. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu trage, sunt oameni, nu moldoveni
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
da-mi shinshi mii!
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci dasta e bucurestiu asa cum e
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Very funny.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
mene |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
foarte tare.
![]() |
--------------------
renault
clio 3
2006 1.6 16v
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ''incredibil e tot judetul vaslui aici''' ![]() ![]() This post has been edited by MHY: 19 Feb 2009, 20:56 |
--------------------
------
------
------
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Foarte tare
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu-mi spuneti ca nu ati mai vazut porcaria asta ca are 2-3 ani
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Uite ... nu-ti spun ... da' sa stii ca n-am mai vazut porcaria asta care are 3 ani pana acum
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
au fost cel putin 3 topicuri disparute subit cu acelasi subiect
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ptr unu am avut eu ban cand l-am postat
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
De la cine?
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Moderator "sholdovean"?
![]() This post has been edited by Manuel: 19 Feb 2009, 21:43 |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
In USA, chiar daca e plina tara, se face misto de "jews" fara nicio jena. Si pe ei nu ii deranjeaza... Ce vreau sa spun este ca sunt altii mult mai ironizati decat moldovenii si nu s-a facut mare lucru... Eu cred ca este un lucru bun cand cineva iti subliniaza punctele slabe / greselile sau te lauda...
Peace! |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(RaduNG @ 20 Feb 2009, 18:44) Eu cred ca este un lucru bun cand cineva iti subliniaza punctele slabe Noi suntem romani, nu avem puncte slabe. Chuck Norris are puncte slabe, nu noi. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(RaduNG @ 20 Feb 2009, 10:44) In USA, chiar daca e plina tara, se face misto de "jews" fara nicio jena. Si pe ei nu ii deranjeaza... Ihi, tradu subtitrarile in engleza si inlocuieste moldoveni cu evrei. Sa vedem cum va fi primit in State. Diferenta intre a face misto si glume de prost gust e mare. De exemplu, unul dintre bancurile mele favorite e ala cu "biletul pana la Viseu". Gunoiul asta nu ma amuza. QUOTE(RaduNG @ 20 Feb 2009, 10:44) Ce vreau sa spun este ca sunt altii mult mai ironizati decat moldovenii si nu s-a facut mare lucru... Eu cred ca este un lucru bun cand cineva iti subliniaza punctele slabe / greselile sau te lauda... Aha, deci punctele slabe ale moldovenilor ar fi ca-s nemancati, ignora complet igiena, sunt tampiti, nu muncesc, femeile sunt curve. Iar Bucurestiul e perla Romaniei. Hai ca mi s-a facut greata. This post has been edited by BlaueCorsa: 20 Feb 2009, 20:41 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
colega,nimeni nu a pomenit ceva de Bucuresti...nu s a discutat de vreun raport moldova/bucuresti...daca ai ceva personal de impartit,deschide ti alt topic...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Ciudat, probabil c-am vazut clipuri diferite.
EDIT: e moldavians, nu moldovians. ![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 20 Feb 2009, 20:47 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
tu ai comentat afirmatiile unui coleg forumist si nu filmuletul...
![]() L.E.daca nu foloseai ghilimele,era cu totul altceva... This post has been edited by gotty: 20 Feb 2009, 20:49 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Manuel |
![]()
|
Daca te incalzeste cu ceva, initiatorul topicului are origini moldave.
![]() Nu pot sa cred ca cineva ar lua in serios chestia asta, e doar o gluma. Pe unii ii amuza, pe altii nu. Mie mi-a placut si-s razes din inima Moldovei. ![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Care ghilimele!? Gotty, ideea nu era ca eu consider Bucurestiul intr-un fel sau altul, remarcam doar faptul ca in clip se creeaza o imagine idilica a Bucurestiului, in timp ce moldovenii sunt un fel de plaga. Daca tu sari ca ars cand aduc capitala in discutie, cred ca am acelasi drept cand moldovenii sunt denigrati, ok?
This post has been edited by BlaueCorsa: 20 Feb 2009, 20:56 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Da undi-i vre uăi sî mî kk, în adăpătoarea șeea cu capac?
![]() Șî uăi Manuieli, și răzăș ești tu uăi, ia zî șinși uăi, sî ti virific ![]() On-topic: e o gluma puerila, dar m-au distrat vreo doua faze, cea cu "da-mi sinsi mii" si aia cu " e asa sarac ca are doar o mana" ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
C@talin |
![]()
|
i-am arata-o unuia din piatra neamt anu trecut si sa ofticat
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
Manuel |
![]()
|
Bai, deci noi am ras de ne-am kk (in chiuveta) pe noi la servici.
Gogule, si aia cu "permis obtinut la Piatra Neamt e tare". ![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Da, da, corect... Desi corect ar fi fost "permis obtinut in jud. Arges"
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 18:18 |