se poate schimba culoarea la radio-cd original?, modelul update list, din alb in portocaliu
![]() ![]() ![]() |
se poate schimba culoarea la radio-cd original?, modelul update list, din alb in portocaliu
suzu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2004 Megane II Coupe 1.6 16v
|
|||
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
O intrebare am! Nu are legatura cu ce ai intrebat tu!
Unde ai schimbat ledurile de la bord? Se schimba usor? Merci |
--------------------
Renault
Fluence
- numere roșii
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
nu a specificat nicaieri ca si-a schimbat ledurile, ci tocmai ca sa nu schimbe tot bordul in alb (desi dupa mine, eu asa as face, arata mult mai bine iluminat ca la megane 2.2), vrea sa schimbe culoarea rcd-ului in portocaliu.
@suzu incearca la cei care schimba ledurile pe la solenza, logan, etc. vezi ca au anunturi pe la bursa. cei mai cunoscuti in domeniul asta sunt userii dsign, dydycom, free_fiber. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.135 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
@suzu: incearca AICI
@stanyc2003: initiatorul topicului nu a precizat ca si-ar fi schimbat lumina portocalie din bord, din contra, vrea ca tot bordul sa fie portocaliu. This post has been edited by Avani: 17 Feb 2009, 20:41 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
suzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
exact, eu vreu sa stiu doar daca se poate schimba culoarea doar la cd player, din ALB in PORTOCALIU! atat!
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
greseala mea! sunt cam obosit si am citit printre randuri:)
sorry |
--------------------
Renault
Fluence
- numere roșii
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
|
|
suzu |
![]()
|
nu e problema...toti gresim
![]() merci mult slider2; am dat pm fiecaruia...sa vedem ce si cum si daca se poate ![]() sa fie doar un banal led care lumineaza toata fatza? This post has been edited by suzu: 17 Feb 2009, 22:53 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai intrebat in vre-o 4 locuri, numai unde trebuie nu... daca se poate din portocaliu in alb, evident ca se poate si invers, e vorba de cateva leduri:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=445...ndpost&p=597193 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
se poate schimba culoarea in playerul original, insa nu se pot face multe combinatii. Pentru detalii, va rog PM, o sa pun citeva poze zilele astea
Nu este un singur led pe toata fata, in general fiecare buton are ledul lui, doar la comenzile acelea mari, din stinga si din dreapta memoriilor, acelea care sunt grupate cate 4 switc-uri pe un buton mare, romboidal, acolo sunt 2 leduri pentru cele 4 switch-uri This post has been edited by Dsign: 18 Feb 2009, 07:47 |
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
2004 Preference 1.6MPI Egee http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
suzu |
![]()
|
merci vik!
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
suzu |
![]()
|
gata, am rezolvat cu Dsign
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 18:48 |