ADITIVI BENZINA, Ce aditivi folositi?
![]() ![]() ![]() |
ADITIVI BENZINA, Ce aditivi folositi?
Vallybz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|||
alyn79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 3 October 07 ![]() |
eu pun numai efix de la rompetrol si merge ceas, problema ramane clapeta
![]() |
--------------------
renault
megane 1, 1.6, 16v
2002, geamuri e, a.c.
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
si la mine merge masina ceas....si pun benzian de la petrom..dar pe multi i-am auzit ca e bine sa pun aditivi cand pun benzina..si vroiam sfaturi...
|
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
subex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 17 August 06 ![]() |
salut valy lasa-mi si mie un pm sau un reply cu id tau pentru ca vad ca avem acelasi model de masina si poate mai tinem legatura
|
--------------------
renault
laguna
II 1.9dci 2001 , Megane Coach 1.4 16v
|
|
florynn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 19 February 09 ![]() |
Salut sint nou pe forum ,am un megan din 97 si nu imi place cum merge,la fel ca si tine mam interesat la mai multi mecanici .....am bagat in benzina tot ce se putea baga ,chiar si mai scumpe, dar masina merge la fel,conteaza benzina pe care o bagi si uleiul din motor.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1
- B 57 UIX
1997 1400cc 55 Kw
|
|
BWhite |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Am un M Clasic din 2001, mergea rau de tot, masina fiind de noua a mea, a inceput treptat sa mearga prost, nu tragea, dadea in nas, etc. Am folosit aditivi de pe raft... nici o rezolvare, am schimbat tot felul de piese dupa vizite repetate la service ca in Romania, toti mecanicii dadeau tot felul de verdicte, eu marcam banul si... aiurea, vroiam sa-i dau foc masinii... nu mergea deloc... murea in intersectie... si am alimentat cu benzina aditivata Efix intamplator... s-a rezolvat dupa 5 zile de mers cu Efix... nu-mi venea sa cred... si a ramas rezolvata pana azi, dupa 45.000 km... nu e gluma nici reclama !
This post has been edited by BWhite: 22 Feb 2009, 09:55 |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2001, 1,6 16V
|
|
snowdream |
![]()
|
![]() posesor de meganel Group: Members Posts: 176 Joined: 21 July 06 From: Ilfov ![]() |
Si eu bag de vreo 2 ani si ceva efix si chiar am observat o scadere a consumului. Nu stiu ce sa zic de restul comportamentului ceva ca "batranica" mea s-a comportat ireprosabil pana acum si cu alte tipuri de benzina bagata pana atunci
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane I RTA
2000/ 1.6/8v
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
aditivul iti va debloca "gunoiul"din instalatie si il va duce in capul injectoarelor.am patit-o la R21 si a trebuit sa demontez toata rampa de inj.la dacie papuc diesel am patit la fel.m-am lecuit.
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
gabrielilies |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 7 December 08 From: Iasi ![]() |
Salut. Am si eu un Megane Hatchback 1.6 16v din 2000 si pun numai petrom 95. Mi se pare ca nu prea trage. Ce fel de efix spuneti ca e bun????
|
--------------------
Renault
Megane
- 3 IS 296
2005 RS 225 4d
|
|
Vallybz |
![]()
|
Eu de aproape o luna numai efix 95...k e mai ieftina si nu ma dau la curse cu ea
|
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
nflo75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 18 February 08 ![]() |
vezi ca mai sunt si aditivi, ptr. curatarea injectoarelor
e bine sa mia bagati si din aia ... preventiv parerea mea! |
--------------------
renault
megane 3
2011 megane 3, 1,5 DCI BREAK 12.2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:32 |