Psp, Play station portable
![]() ![]() ![]() |
Psp, Play station portable
renault_hyundai |
![]()
|
||
![]() Sunt german.Comentarii? Group: Members Posts: 22 Joined: 30 September 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00388.JPG ( Size: 330.89k ) Number of downloads: 180 |
||
--------------------
O masina
De la dealer
Intr-un an Imposibil de crezut dar am Koleos.Mai exista si o laguna si un hyundai tucson(posibil de vanzare).
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eu le iau din magazin, pot gasi preowned cu 7-10coco. La tine nu se gasesc jocuri de PSP in magazinele de jocuri?
Daca te referi la jocuri trase de pe net, cred ca ar fi bine sa citesti mai atent regulamentul, cererea de warez se penalizeaza cu avertisment si stergerea mesajului, iar la recidiva cu ban permanent. Vezi http://www.reno.ro/index.php?act=boardrules - la art. 2, litera m zice-asa: Este interzisa postarea de fisiere si/sau link-uri care trimit catre fisiere care incalca legea dreptului de autor (NO WAREZ, NO CRACKS). |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Cel mai des si cel mai des il folosesc sa ascult muzica de pe posturile de radio de pe internet. Este amplificat printr-un radiocasetofon , de curand i-am cumparat un suport cu ventuza. sl-4819-sbk_1.jpg
Jocuri am doua, din magazin. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ia mai treci si pe la topicul cu masina
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Pai suportul il folosesc in casa, am prea multe lucruri in masina sa mai iau si PSP-ul cu toate ca ar merge ca player mp3, mai nou(cel putin pentru mine) se poate folosi pentru navigatie (se monteaza prin mufa USB un adaptor GPS). Eu am navigatie, nu-mi mai trebuie, dar asa ca idee.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:45 |