Curatat tapiterie, cu ce,recomandari
![]() ![]() ![]() |
Curatat tapiterie, cu ce,recomandari
chrissK |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2005
|
|||
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am avut o problema cu tapiseria, si s-a luat imediat cu apa calda si Bio Carpet pentru covoare.Scoate si pete si murdarie...ce vrei tu.Bafta
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
- Numar de numar Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
VYS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 14 May 08 From: Craiova ![]() |
Foloseste cu incredere spray-urile pentru curatat tapiteria.
|
--------------------
Renault
Megane II
2004, 1,5 dCi
|
|
parazituchel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 1 October 08 From: Brasov ![]() |
pentru 25 lei/scaun cat este la curatare chimica, eu zic ca nu are rost sa te complici cu spray-uri si alte solutii.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2004
- BV-11-ASU cea mai buna masina e aia pe care ti-o permiti!!
|
|
jammix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 11 March 08 ![]() |
Tot cu Bio Carpet in putina apa calduta am curatat si eu bancheta spate dupa ce am luat masina din service extrem de murdarita de niste salopete de mecanici si a mers solutia..
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
costyvoicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 6 February 08 From: BUCURESTI ![]() |
Salut.Pe Panduri este o spalatorie ,VALMAR 2000,se numeste parca.
Au un pachet de servicii foarte bun.Spalat tapiterie,tot interiorul(scaune,usi,mocheta,plafon si portbagaj) la 370 Ron-la care aveti bonus-exterior,motor si jante. am spalat acolo si am fost foarte multumit |
--------------------
renault
megane sedan
2006 1.5 dci 101 cp
- B.14 VMB
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
vanish+apa+2 carpe albe de bumbac...;-)
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(costyvoicu @ 15 Feb 2009, 16:19) Salut.Pe Panduri este o spalatorie ,VALMAR 2000,se numeste parca. Au un pachet de servicii foarte bun.Spalat tapiterie,tot interiorul(scaune,usi,mocheta,plafon si portbagaj) la 370 Ron-la care aveti bonus-exterior,motor si jante. am spalat acolo si am fost foarte multumit Nici gratis nu as spala acolo masina..nici macar exterior..nu imi plac oamenii care isi fac treaba in scarba...de mantuiala....(am fost cu an amic care avea un cielo si m-am lamurit cum sta treaba si cu spalatoria asta) Expertdetailing nu face asa ceva? In ei am incredere totala... costyvoicu>> te rog sa-mi spui si mie cum spala ei ''tot interiorul''? This post has been edited by MHY: 15 Feb 2009, 21:20 |
--------------------
------
------
------
|
|
greenux |
![]()
|
![]() Uta, uta cu Meganul... Group: Members Posts: 131 Joined: 9 October 07 ![]() |
Eu am spalat bancheta din spate la spalatoria de langa piata Obor. Pret 600 de mii. Curatat ok. Bafta! Mai exista si solutia Biocarpet sau Vanish.
![]() |
--------------------
Renault Megan Sedan
Manager Diesel de 105 cp
2007
- B-xy-xxx
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Folosesc doar un pulverizator luat la vreo 30 ron de la Lukoil. Foarte bun. Il recomand tuturor. Am tapiteria din material textil inchisa la culoare.
Face minuni pulverizatorul ala, am dat si pe plafon, aveam o pata, imediat a iesit. Miroase frumos, nu e scump si poti lejer sa-ti faci treaba cu el. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
costyvoicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 6 February 08 From: BUCURESTI ![]() |
Pentru MHY:Imi pare rau ca ai fost nemultumit,eu am vrut sa ajut .
Sa stii ca eu am contract cu ei pentru 16 masini si nu prea am avut probleme.Oamenii folosesc produse MAFRA,se spala fara atingere si da,chiar spala tot interiorul cu solutii speciale (piele/textil/plastic)si cu un aspirator destul de destept ,care limpezeste-aspira si usuca in acelasi timp NU AM INTENTIONAT SA LE FAC RECLAMA- Poate nu vorbim de aceiasi spalatorie? |
--------------------
renault
megane sedan
2006 1.5 dci 101 cp
- B.14 VMB
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Nu toate spray-urile sunt bune. O sa va dau exemplu concret in curand.
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
chrissK exista o solutie de curatat tapiterii,mochete...etc se numeste Formula 1 iar culoarea recipientului este galbena.Eu am folosit-o si am fost multumit nu trebuie decat sa respecti instructiunile scrise de producator.Nu cred ca are rost sa mergi la o firma specializata care te va usca de bani cand asta costa aprox.20 ron si 30 min de munca.
This post has been edited by petre 1: 17 Feb 2009, 16:11 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
tocmai mi-am curatat sieu tapiteria cu o solutie textil cleaner din mag. de piese auto (spray fas-fas).
sint multumit de rezultat . |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
GeoSoft |
![]()
|
![]() Nepotu` Group: Members Posts: 130 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti\Buzau ![]() |
In sfarsit mi-am curatat si eu tapiteria (scaune, bancheta si fetele usilor). Cum nu prea obisnuiesc sa raman in Bucuresti peste weekend si nici sa ideea de a lasa masina nesupravegheata o zi la o spalatorie nu ma incanta am zis sa incerc sa o spal eu. Asa ca am cumparat o sticla de Vanish Oxi pe care l-am turnat intr-un recepient de spalat geamuri si am trecut la treaba.
Pentru inceput am aspirat bine masina (aveam ceva nisip de la mare in mocheta). Am pulverizat solutie Vanish diluat (concentratie 1:4) si apoi am frecat cu o bucata de perdea suprafata proaspat umezita. Nu am udat tapiteria in exces, insa am schimbat foarte des ligheanul cu apa in care clateam bucata de perdea (de cel putin 10 ori). Intreaga operatie, care a inclus si spalatul masinii la exterior, mi-a luat in jur de 6 ore per total (include timpul de pregatit materiale si multe pauze, inclusiv de masa), dar rezultatul a fost mai mult decat multumitor. Bine, se putea putea face totul si mai repede, insa nu m-am grabit deloc. |
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
2005
|
|
teo1985 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 28 August 09 ![]() |
Si eu am incercat cu bio carprt si intr-adevar a mers foarte bine.Aveam ceva pe pete pe scaunul din dreapta si am reusit sa scap de ele.Asa k din punctul meu de vedere e foarte oki.
|
--------------------
renault
megane
2004
|
|
laurentiu_206 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 6 January 08 ![]() |
Pentru a curata "pielea" sintetica de pe versiunea Privilege se pot folosi produsele pentru piele adevarata? Au vreo actiune adversa? Ataca musamaua, o decoloreaza etc?
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 105CP
Privilege 2008
- B-505-SSS
|
|
Bitza_nsc |
![]()
|
![]() Green Laguna Group: Members Posts: 102 Joined: 26 October 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(laurentiu_206 @ 28 Aug 2009, 20:58) Pentru a curata "pielea" sintetica de pe versiunea Privilege se pot folosi produsele pentru piele adevarata? Au vreo actiune adversa? Ataca musamaua, o decoloreaza etc? salut, un prieten de al meu a avut acum 2 ani un opel astra cu interior piele si avea obiceiul ca atunci cand dadea bordul cu silicon sa dea si pe pilea de pe volan , si in timp sa cojit pilea...dupa ceva timp si-a agatat scaunul din dreapta si si-a taiat pielea de pe el, ne-am dus la o doamna ce avea un atelier de reparat tapiterii si chestii de genu, si l-a facut ca nou...cand a vazut volanul ne-a spus direct , fara silicon pe tapiteria din piele!!! si drept tratament pt volan CREMA DE MANI DOINA ,cu ceva extract de lapte si nu stiu ce...chiar face minuni, arata mai "viu" ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
An 05/2001 1.8 cmc 16V Dynamique
- HD 88 B T Z
|
|
laurentiu_206 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 6 January 08 ![]() |
Deci se curata pielea sintetica cu crema de maini Doina?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 105CP
Privilege 2008
- B-505-SSS
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
salutare,
vin si eu cu o intrebare: credeti ca as face treaba cu un aspirator cu functia de spalare de genul asta: http://www.e-galaxy.ro/produs/aspirator-cu...ghi-xwf-1500-e/ am pe cineva care are unul identic si as vrea sa imi spal tapiseria...e innegrita pe alocuri si are diferite pete de apa/suc |
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
nimeni??atunci o recomandare unde as putea sa fac un interior ca la carte??eventual si un pret...ms
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(STALEX2004 @ 24 Jul 2014, 17:06) credeti ca as face treaba cu un aspirator cu functia de spalate Ai "scula" mai trebuie produsul(detergent) si experienta in folosirea celor doua! Daca sistemul de injectie al aspiratorului functioneaza bine poti sa o faci singur.....cu detergent special. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:38 |