Laguna de....politie?, curiozitate
![]() ![]() ![]() |
Laguna de....politie?, curiozitate
cosminphotog |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
2008 Laureate 1.6 Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|||
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
De unde stii ca era V6? L'ai depasit prin stanga?
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
Nu man, m-a depasit el pe cand stateam la coada si a oprit in fata mea unde a stat vreo 10 minute pana s-a dat drumul la circulatie. Eu fiind coborat din masina ca sa vad ce se intampla. Nush ce accident a fost, dar din pacate cred ca au fost si mortaciuni, deoarece au inscriptionat baietii tot drumul, faceau poze de zor si au si blocat circulatia, cu toata ca se putea trece lejer (fizic vorbind, traficul nu era obstructionat), masina implicata in accident era in sant, nu pe carosabil. Oricum, Lagunica de MAI trecea pe-acolo cu alte probleme, nu avea legatura cu accidentul. Super masinuta, avea niste roti, mama-mama
![]() |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
..."mortaciuni" . Foarte expresiv vorbesti. O sa ajungi si tu in stadiul ala....cat mai tarziu iti doresc, evident.
Eu nu am auzit niciodata de vreun lot de Laguna intrat in uz la MAI. Au fost R19 pe vremuri. This post has been edited by Dan73: 11 Feb 2009, 10:28 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Daca nu s-a auzit nu inseamna ca nu exista
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
cosminphotog |
![]()
|
1.@Dan1973 nu te supara, dar este o expresie veche, uzitata si neinventata de mine din cinism, nu sunt o persoana cinica. Daca tu n-ai mai auzit expresia respectiva intr-un context similar, imi pare rau.
2.Mie mi s-a parut o chestie faina, nu am vazut niciodata Lagunici de MAI, nu am mai auzit niciodata de una. Tocmai de aceea mi s-a parut ceva inedit si am tinut mortis sa-mi anunt si ceilalti colegi lagunisti de existenta ei ca pe-o pasare rara. Nu ma refer la ceva in genul fostelor R19 Chamade inscriptionate ca un pom de Craciun, era o masina perfect civila, culoare gri-bej. Singurele chestii distinctive erau numere de MAI si stroboscoape de culoare albastra ascunse in grilajul de la radiator, tip Walker politai texan. 3.Nu am tinut deloc sa starnesc posturi critice, ironice sau in contradictoriu cum se intampla de obicei pe forumurile populate de romani. Din pacate noi nu stim sa tratam o informatie/curiozitate/etc ca atare, trebuie sa sara "desteptul" din noi sa contrazicem, sa facem caterinca/misto, etc. TREBUIE sa aratam ca suntem superdestepti, doar noi am pus pentru prima oara gaura la macaroana si coada la cireasa, nu-i asa? ![]() This post has been edited by cosminphotog: 11 Feb 2009, 10:51 |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Hai domnule nu te supara asa tare ca nu am vrut sa fac pe desteptul nici sa contrazic sau sa fac misto. Imi pare rau dar, intr-adevar, am interpretat expresia ca fiind un cinism...poate sunt eu mai sensibil pentru ca, nu demult, doua rude d'ale mele, tineri si cu copii, au murit in accidente.
O fi vreo masina de la un serviciu special la care au venit cateva nu intr-un lot mai mare. This post has been edited by Dan73: 11 Feb 2009, 13:48 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca era cu V6 sigur n-a fost lotu' mare
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cosminphotog |
![]()
|
@dan73 nu m-am suparat deloc
![]() eu ma gandeam sa nu fie vreo masina confiscata la vama, parca se mai procedeaza si asa? statul confisca anumite bunuri pentru a-si recupera anumite creante din amenzi sau chiar auto fara stapan? Parca vazusem ceva similar cu masina sport a unor traficanti de droguri pe care au folosit-o nush ce oficiali si dupa aia au gasit nu stiu cate kile de droguri in ea? Mai retineti? ![]() |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Laguna are si MAI, si ANP (Administratia Nationala a Penitenciarelor) si daca se ducea la Onesti sigur apartinea de a doua institutie. Nu m-ar mira sa aiba acelasi tip de numar.
Laguna 2 are SRI si SPP. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Sunt pe la SPP cateva, aveam una chiar langa blocul meu bleumarin
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
2.0T 2008/2012 viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Nu stiam de Laguna 1, doar de 2
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
SPP nu are nr de MAI
poate fi de pe la vreo prefectura, iar vreun sofer mai zelos i-a montat stroboscoape, ca, na, poate sufera omul de importanta, el sau seful lui |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
daca avea numere "MAI" sigur face parte dintr-un serviciu din minister...si credeti-ma ca sunt destule...
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
prietene, ce inseamna MAI? crede-ma ca multi de prin prefecturi si-au pus nr de MAI la masina sa se simta bine
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
uite ca nu te cred...MAI 123456 nu vei gasii pe masinile prefecturilor sau primariilor...MAI - ministerul apararii si internelor ...
BZ 01 MAI ...da,vei gasii pe oricare dintre masini. mai citeste inca o data primul post si vei intelege. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() ministerul cui si al internelor? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Adi R5 |
![]()
|
vrei sa-ti scriu in ungureste?
13 Feb 2009, 01:53: ![]() This post has been edited by Adi R5: 13 Feb 2009, 00:53 |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
MAI nu cumva e Ministerul Administratiei si Internelor!
|
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am zis ca aia de langa bloc este cu MAI la numar, dar are stroboscoape, numar B .. WP_ si culoarea masinilor de protocol de la SPP. Eu cunosc doi soferi de pe astfel de masini din SPP, au avut Passat B6, apoi Vecta C cu aceste caracteristici(numar, culoare, strobo). Ma gandesc ca e prea mare coincidenta.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
2.0T 2008/2012 viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
fratilor ,dar cum sa rateze EI o asa masina ? ganditi-va putin,o asa masina super la un pret bun .pe langa ca: suceste capul si fara girofaruri.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
VelSatis sau Laguna 3 nu are niciun minister sau serviciu secret, nu?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
cosminphotog |
![]()
|
INCA nu. Dar vor avea, nu vezi ca schimba astia masinile ca pe ciorapi?
![]() |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
|
|
daniel4ro |
![]()
|
daca nu si-au dotat parcurile auto cu Citroen pe vremea lui Motocicleanu, acum slabe sanse sa mai bage bani in masini noi, pe criza asta
chiar si Marinaru a trecut pe autohtone ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
daniel4ro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
... si eu am vazut in trecere pe langa dansa in sens invers o laguna 1 phase 1 verde cu numar de MAI in TM si cred ca este de la Politia de Frontiera ( mai au si Cielo verzi ) si era intr-o zona foarte apropiata de sediul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera ( pe Lipovei .. cine stie ..)
... in alta ordine de idei MAI = Ministerul Administratiei si Internelor, toate masinile ministerului mai sus amintit au acest prexif urmat de 5 cifre, cu mici exceptii : masini protocolare sau folosite la misiuni sub acoperire. .. iar SRI, SPP, sunt servicii independente de acest minister (se poate consulta site-ul oficial al fiecaruia pt lamuriri si asupra altor structuri care fac parte din MAI).... a se face diferenta dintre servicii si ministere |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Adi R5 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
plecam de la Laguna de MAI, si ajungem la lingvistica.... mie imi convine ca sunt profesor de limbi straine ca formare.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 09:47 |