Fulia de alternator, probleme ?!
![]() ![]() ![]() |
Fulia de alternator, probleme ?!
CiPPtm |
![]()
|
||
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
|
||
--------------------
X(fostä)Laguna
1ph2/1.6/16v/107cp/'98/Liftback/RXT. (Actuala)
- KO 920 DU'
Laguna1ph2/1.9dti/98cp/`00/Liftback/Expression. "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Strici cureaua.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bibanu47 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 30 November 08 From: Alexandria City ![]() |
Se va rupe cureaua de accesorii,la primul canal exterior.Ai 2 variante:
1.folosesti curea 5PK, 2.cuperi fulie cu 6 canale. Eu recomand varianta 2. |
--------------------
Renault Laguna
berlina
- TR 94 GVA
1996 ver,1 [b]Atentie,viata nu are roata de rezerva.[/b]
|
|
CiPPtm |
![]()
|
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
Da' fratilor da am dat 200 de lei pe asta cu 5 canale.
Ce fac cu ea?imi vine sa ma duc sa-i dau in cap cu ea la meseriasii de la magazinul cu pretentii de piese auto. |
--------------------
X(fostä)Laguna
- KO 920 DU'
Laguna1ph2/1.9dti/98cp/`00/Liftback/Expression. "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu te supara, dar tu nu ti-ai inchipuit ca o rola cu 5 canale nu e buna pentru o curea cu 6 piste?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bibanu47 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 30 November 08 From: Alexandria City ![]() |
Problema apare in felul urmator,cei de la magazin,ti.au dat piesa aiurea,dar in momentul cand mecanicul ti.a montat fulia,era imposibil,in momentul in care a montat cureaua,sa nu sesiseze diferenta.Numai tu poti sti,daca ai avut cunostinta sau nu despre aceasta fulie,tu poti sti mai bine cine este autorul problemei pe care,tu o suporti acum.
|
--------------------
Renault Laguna
berlina
- TR 94 GVA
1996 ver,1 [b]Atentie,viata nu are roata de rezerva.[/b]
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
motorul lui vine din fabrica cu curea cu 5 piste si fulie cu 6 piste, cea dinspre motor ramanand libera.
mecanicul e posibil sa nu fi reactionat, deoarece el avea curea cu 5, iar fulia avea tot 5piste. ba chiar o fi spus: ce bine se potriveste!... |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 March 08 ![]() |
fulia......are ultimele margini..mai ridicate decat cele din centru?daca sunt toate la acelasi nivel....nu are nici o legatura....daca una din margininile din exterior este mai inalta si cureaua calca pe ea....o sa ti-o taie in maxim 100 km...daca toate santurile sunt la acelasi nivel...nu are nici pe dreaq
|
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
- HY02FPP
2002 Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....totul se Transforma[B]
|
|
CiPPtm |
![]()
|
Pai sincer eu am montat-o, si din cate imi aduc aminte am verificat nr santurilor si am reactionat cum a zis strumfu.
Oricum o sa inspectez mai in detaliu maine ce si cum. Revin cu detalii. Va multumesc pentru sfaturi. Bafta! |
--------------------
X(fostä)Laguna
- KO 920 DU'
|
|
gabby_r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 27 October 08 ![]() |
Imi cer scuze pt o intrebare in afara subiectului.
Pentru CiPPtm, Cat te-a costat piesele pt distributie si manopera te rog? |
--------------------
renault
laguna 1
1994
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
in jur de 4-500 RON, mai mult nu prea are cum sa fie.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
CiPPtm |
![]()
|
Distributie-(rola ghidaj,rola intinzatoare,curea,pompa apa)- 585 lei
Manopera- 300 lei- service ProMotor(banuiesc cu garantie pe lucrare). - 300 lei- la "Garaju' Buclucas a lu' nea Gica mecanicu' " ![]() This post has been edited by CiPPtm: 10 Feb 2009, 20:37 |
--------------------
X(fostä)Laguna
- KO 920 DU'
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
la garajul lui nea Gica e belea. Mai ales cand o da in gard>
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 10:43 |