baterie moarta...cum blochez usile ? :|
![]() ![]() ![]() |
baterie moarta...cum blochez usile ? :|
Razva_tm |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 25 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dci, 107 CP
- TM-12-JCZ
2001
|
|||
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Din cate stiu eu, nu prea ai cum sa o blochezi fara baterie.Incearca sa cauti o baterie de la vre-un prieten,pana o sa-ti cumperi si tu una sau sa o pui la incarcat pe a ta.
Nu e nevoie decat de cateva minute pt a putea sa blochezi masina si dupa aia sa dai bateria inapoi.Daca mai ai si cheia de deschis usa de la sofer,e si mai simplu. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
Razva_tm |
![]()
|
Cheia o am,dar nu inteleg de ce zici ca e mai simplu :)Am vazut ca pe interiorul usii este un fel de buton negru care pot sa misc de el in sus si in jos da nu stiu care e rolul lui.
|
--------------------
Renault
- TM-12-JCZ
2001
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Incearca sa fii mai explicit ,ii deschisa masina sau nu ??Daca nui ai pe cartel o bucatica de plastic care se scoate si aia e cheia ,la usa soferului ii scori capacelu din dreapta manerului si o descui de acolo cu cheia .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
doru07 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 15 November 06 ![]() |
Vezi ca pe fiecare usa, in dreptul mecanismului de inchidere exista cate un lacas in care bagi surubelnita si rotesti stanga sau dreapta (nu mai stiu exact). Accesul la acesta este permis numai cand ai usa deschisa. Dupa ce ai facut aceasta operatiune, usa nu mai poate fi deschisa decat din interior. Faci acest lucru la toate usile, mai putin la cea a soferului, pe care o inchizi cu cheia. Succes.
Imi pare rau ca nu am acum timp sa explic mai bine. Cauta in posturile mele si in topicurile legate de probleme cu mecanismele de inchidere vei gasi si poze care te vor lamuri complet. |
--------------------
renault
laguna II
- MH 04 GZA
2003 privilege, 1,9DCI, 120CP
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam ca la usile din spate, chestia aia e pentru a nu se deschide usile din interior (de catre copii)...
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
- B-00-???
2006 What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
La usile din spate e altceva ,e un buton pe carel dai in jos sau in sus pentru a nu se mai deschide din interior .El se refera la altceva .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
Razva_tm |
![]()
|
Pt Irish.
Chestia cu cheia in interiorul cartelei o stiu.Ideea este urmatoarea:Aveam nevoie de ceva din portbagaj.Pt ca nu merge inchiderea centralizata am descuiat usa de la soer cu cheia si din interior am deschis usa din spate dreapta ca sa pot plia scaunul sa ajung la prtbagaj ![]() Doru multumesc pt reply ,o sa ma duc acum sa incerc sa vad daca reusesc. |
--------------------
Renault
- TM-12-JCZ
2001
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Sau poti sa dai curent bateriei tale de la alta masina cu un cablu cu clesti speciali pt asa ceva sau doar cu niste cabluri... asta ca sa nu mai dai bateria jos de la cealalta masina. Iar daca cablul nu e destul de gros, va primii curent mai greu, insa zic eu ca destul cat sa inchizi usile din cartela
|
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu ai un vecin, prieten, etc care sa aiba un robot portabil (care incarca abteria, unfla rotile, etc)? Sunt relativ ieftine in comert, si multi si-au cumparat. Daca faci rost de unul, il conectezi pe borne si poti incuia masina imediat din telecomanda.
Vezi ca butonul de blocare din usa blocheaza doar accesul din interior spre exterior, deci nu te ajuta cu nimic. This post has been edited by gabizegrean: 8 Feb 2009, 19:16 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:27 |