2010 Renault Laguna 3 facelift
![]() ![]() ![]() |
2010 Renault Laguna 3 facelift
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu ne ramane decit sa speram, ca va fi mai reusit decit generetia actuala si ca va aduce noi motorizari.Totusi nu cred ca asta este o stire(desi ai recunoscut si tu), acum tu iei de bun tot ce zic cei de pe planeterenault, as vrea totusi sa se confirme acest zvon ca prea nereusit arata acum acesta masinuta.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
este un zvon chiar vechi.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca te uitai mai intai aici....
http://reno.ro/index.php?showtopic=129267&hl= Cred ca se poate inchide. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
scuze, nu stiu ce are search-ul ca am dat cautare dupa laguna. Rog un moderator sa uneasca acest topic cu cel deja existent. Multumesc
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 22:59 |