Marsalier & Kilometraj, probleme
![]() ![]() ![]() |
Marsalier & Kilometraj, probleme
costin1314 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 24 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol Expression
2002/dCi/195.000 km
- B-07-TFT Don,t think you are, know you are.
|
|||
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Sfat prietenesc: mergi la un service autorizat Renault si spune problemele, fa un test la ei nu este necesar sa si faci reparatia la ei.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Ygi_17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 2 February 09 ![]() |
poate te ajuta cu ceva informatia asta:
- cineva avea o problema la Clio cu acul de la vitezometru sau turometru nu mai se ridica si nu arata nimic. i s-a schimbat o piesa si a fost gata in 30 minute reparatia, de catre un mecanic de la Renault. piesa costa cam 200 ron parca ceva pe acolo. |
--------------------
Renault
Clio II - Symbol
2003 / 8V 75 CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(costin1314 @ 6 Feb 2009, 12:13) Va intreb aceste detalii deoarece am inlocuit panarama aia de plastic de la pedala de frana care face sa se aprinda stopul pe frana si fara sa exagerez de la ora 14 pana la ora 18:30 am cautat rahatul ala mic atat in zona vitan cat si la magazine de piese din zone adiacente si am gasit doar in 3 locuri: la 110 lei la un service, 150 lei la un alt service, cu tot cu montat si surpriza cand pierdusem orice speranta am gasit la un mag de piese de pe Basarabia, vis a vis de Piata Volanta de langa Piata Muncii, la 50 de lei si l-am montat singur in fix 12 secunde La reprezentanta ai incercat? Era vreo 60 de lei acum o jumatate de an, cand mi s-a stricat si mie. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
GlontZ_YO! |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 11 January 08 ![]() |
Am avut exact aceeasi problema cu kilometrajul - la inceput cadea un pic, urmand ca incet, incet sa nu se mai ridice deloc. M`am interesat si am aflat ca este o sonda situata undeva pe la cutia de viteze. Am mers la dezmembrari, am luat sonda (100 lei), am mers la un mecanic si am rezolvat problema..merge ok de 1 an. Sper sa te ajute cu ceva.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001, 1.4 8v
- B-xx-xxx
|
|
costin1314 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 24 January 08 From: Bucuresti ![]() |
aham deci s-ar putea sa fie doar sonda....
de unde anume de la dezmembrari ai luat sonda respectiva? |
--------------------
Renault
Clio Symbol Expression
2002/dCi/195.000 km
- B-07-TFT Don,t think you are, know you are.
|
|
GlontZ_YO! |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 11 January 08 ![]() |
Firma asta e in spatele serviceului Meridian, de pe str. Luica (cum vi pe Luica, faci dreapta pe prima pana in service). E o strada, mai degraba o "ulita" ca e neasfaltata si mergi pana la capatul ei
![]() This post has been edited by GlontZ_YO!: 7 Feb 2009, 15:32 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001, 1.4 8v
- B-xx-xxx
|
|
Larik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 February 09 ![]() |
Aceeasi prob am avuto si eu. Piesa de care ai nevoie se numeste Captor viteza si se afla deasupra cutiei de viteze. Eu am dat comanda la un mag de piese auto pe nume Pro motor e in muncii. Piesa a costat 260ron frantuzeasca exista si turceasca da dif de pret nu e mare. Mi-e mi-a montato un mecanic a durat 10 min si acum e ok.
|
--------------------
renault
clio symbol 14 8v
2001 Laur
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE 1 problema: cand dau in marsalier nu se aprind luminile Incearca in marsarier, in loc de marsalier...On-topic: cel mai pertinent sfat ti l-a dat Relu11 (postarea #2); cred ca asa ar fi cel mai bine. |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
hora |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 July 06 From: Brasov ![]() |
salutare. am o problema destul de serioasa si sper ca am ales bine acest topic. pe scurt: am cumparat in toamna un symbol second de la dealer, fab in 2006. mi s-a spus ca masina e in regula (primul proprietar o achizitionase de al ei si isi luase alta clasa, dind-o pe asta a mea drept avans). totusi nu au vrut sa-mi dea nici un fel de garantie spunind ce ei doar intermediaza vinzarea dar ca ei au verificat masina si ca nu ar fi primit-o daca ar fi avut probleme! la bord avea 37800km facuti, deci, in 2 ani si 2 luni. nu mi s-a parut mult. buun. trecind de la dacie, va dati seam ca masina mi s-a parut super. acum partea neplacuta: ma duc ieri cu ea la service (nu la renault) pt revizia de 45k. mi se spune ca scirtiitul de la frina vine de la discurile excesiv de uzate pt km pretinsi de bord, desi placutele sunt aproape noi, bieletele de directie sunt varza si ca in general masina da "semne" ca ar avea de fapt mai multi km la bord. va dati seama ce stare de nervozitate m-a luat, mai mult pt minciuna decit pt uzara.
intrebare: cum pot sa aflu daca s-a umblat la kilometraj? multumesc mult |
--------------------
Opel
Corsa C 1.3 cdti
2006 Ex Dacia 1310, Renault Symbol 1.4 8v
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ai luat-o de la reprezentanta nu ti-au dat cumva si o minima perioada garantie? eu eram convins ca se da ... astfel s-ar justifica pretul mai matre decat in targ etc.
uzurile respective pot corespunde f bine acelui nr. de km: - bieletele de directie pot fi varza si in km mai putini in functie de "stilul" de condus si de drumurile pe care s-a mers - se "stie" ca discurile la Reno (cel putin la Symbol) se duc ceva mai repede fiind ori ele pre moi ori placutele prea dure; sau ambele variante ... in plus, placutele alea "relativ noi" pe care le ai tu pe masina nu ai de unde sa stii ca-s cele din fabricatie; poate au fost schimbate deja odata - discurile si placutele se pot uza mai repede decat de obicei in functie de "stilul" de condus si de drumurile pe care s-a mers deci eu zic sa nu te enervezi ... prematur! ... mai cerceteaza This post has been edited by crisolro: 25 Feb 2009, 14:59 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
hora |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 July 06 From: Brasov ![]() |
e adevarat ce spui insa am inceput sa nu mai am incredere in nimeni. oricum ei au verificat masina cind au preluat-o si au vazut ca are jocuri si ca discurile sint uzate(probabil ca au pus placute noi ca sa compenseze). spun ca stiau de jocuri pentru ca sint absolut sigur ca masina le avea deja. eu am facut cam 6 mii cu ea si am mers foarte prudent, ca doar e masina mea si am interes sa ma tina cit mai mult. corect era insa sa-mi spus: uite, dom'le masina e in general ok dar ar mai tebui asta si asta si asta...ca sa stiu si eu. mi-au mai turnat ca si daca gasesc ceva nu foarte grav remediaza si se mai adauga la pret (care apropo a fost de 5800 de euro), or ei n-au facut asta. in schimb au mintit, mai precis individul care s-a ocupat de vinazare (director de vinzari) a mintit.
|
--------------------
Opel
Corsa C 1.3 cdti
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
si eu am luat-o pe la 47.000 km..avea placutele abia schimbate insa discurile urmeaza sa fie schimbate la urmatorul schimb de placute..deci un schimb de discuri la 2 de placute, depinde si cu ce placute s-a mers si cum s-a mers..cat despre jocul la bielete e normal si asta in tara asta plina de gropi si denivelari..poti verifica km cu cartea de service, dar nu cred ca se sinchiseste vreun om normal sa dea kilometrajul inapoi la un symbol
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
hora |
![]()
|
sper sa fie asa. oricum, am fost constient ca n-am luat masina noua....
|
--------------------
Opel
Corsa C 1.3 cdti
|
|
Larik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 February 09 ![]() |
iar mi numai indica vitezometrul moama frate.
I-am schimbat captorul a mers ok 2 sapt acum iar face figuri. Am mers la electrician a zis ca e ok inst elect, mai departe nu stie. Am fost la serus mi-a curatat toate mufele ce tin de ceasuri si cand am fost cu ea in teste merge si dupaia iar a picat inainte sa plec de la serus mi-au spus ca daca se mai intampla tre schimbate ceasurile sau inst electrica numai intelg nimik. Am chelt 4,5 mil pan acum sa rezolv prob si degeaba. Sunteti ultima mea speranta heeeeelp k sa numai dau banii aiurea ca numai de vitezometru nu imi ardea, patineaza ambreiaju etc. prob de rezolvat la buburuza mea mult mai importante da vitezometrul ma scoate din sarite. HELP!!!!!! |
--------------------
renault
clio symbol 14 8v
2001 Laur
|
|
Un_dus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 23 June 05 From: Bucuresti ![]() |
O sa adaug aici si problema mea:
Eu nu am cutie de viteze cu carlig pentru marsarier, ci pe stilul vw cu marsarier a6-ea treapta. Problema e ca uneori nu vrea sa intre in marsarier, ca si cum ar agata. Si asta a facut-o cam de cand am luat-o. Am maii avut un symbol, 2004, cu carlig, si la aia nu imi aduc aminte sa fi avut probleme. Intrebarea e urmatoarea: E ceva reglat aiurea, sau in general cele cu modelul astea sunt mai problematice? |
--------------------
Renault
Symbol
2008, 1.5 DcI, Fidji
- B xx xxx 10 km - 28.07.2008
10.000 km - 16.01.2009 15.000 km - 05.05.2009 30.000 km - 16.01.2010 |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
si eu am viteza a 6-a ... cu care merg inapoi
![]() deci nu e boala comuna ... poate fi o chestie de care scapi dupa o perioada (pe baza rodajului, uzurii) sau nu ... cred ca nu mai este cazul sa intrebam daca apesi pedala de ambreiaj la maxim, nu? |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 12:58 |