Far - demontare (far si sticla far), Cum se desface un far dupa ce a fost demontat?
![]() ![]() ![]() |
Far - demontare (far si sticla far), Cum se desface un far dupa ce a fost demontat?
caustic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 12 May 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
1.4 8V/2000 3 Volume
|
|||
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
demonteaza motorasul de reglare de pe far si vezi daca in momentul actionarii potentiometrului de ridicare/coborare a farurilor, se misca/culiseaza stiftul care iese din cutia motorasului. Daca nu, problema e la angrenaj.
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
caustic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 12 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Mersi, problema este ca nu sunt sigur daca mecanismul de culisare e complet; nu vad nici o tija iesind din motoras daca ma uit in spatele farului fara sa-l demontez.
|
--------------------
Renault
Clio
1.4 8V/2000 3 Volume
|
|
Laurentiu_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
Eu am o alta problema cu farul din dreapta. Al meu este dublu optic, cu H7 pe faza scurta. Am incercat sa schimb becul si pt. ca este foarte greu accesibila zona aia din cauza tevilor de AC, am apasat un pic mai tare pe bec sa-l fixez, moment in care am auzit un "trosc" si oglinda farului a inceput sa se balangane. Intrebarea mea este, pot repara chestia asta, a mai patit cineva asa, sau o sa-mi joace luminile ca la jocuri mecanice de-acum inainte? Daca trebuie sa schimb farul, prefer sa scot becul si merg doar cu unul ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp 16v
2003 1.2 75CP
|
|
Shtrumfy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 7 August 08 ![]() |
Salutari, sunt in aceeasi situatie cu Laurentiu, ne poate ajuta cineva cu un sfat macar ?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
'06 Fidji 1.4 8V
|
|
Un_dus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 23 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate cand se rupe oglinda nu prea mai ai ce face decat sa schimbi farul... asa am patit la masina de servici (din fericire cel care a rupt-o a fost mecanicul de la service)
|
--------------------
Renault
Symbol
- B xx xxx
2008, 1.5 DcI, Fidji 10 km - 28.07.2008
10.000 km - 16.01.2009 15.000 km - 05.05.2009 30.000 km - 16.01.2010 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:36 |