senzori roti, nu ii recunoaste
![]() ![]() ![]() |
senzori roti, nu ii recunoaste
vasy_cbr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 1 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2001
- sj-11-cbr
|
|||
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Da trebuiesc puse intro ordine anume ,pe valva la fiecare roata ai un inel colorat (galbe,rosu,negru,verde) ,iar pe marginea interioara la portiera dreapta iti arata ordinea corecta .Incearca asa si nu trebuia sa deschizi un nou topic ,sunt o multime existente pe care puteai scrie .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
doru07 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 15 November 06 ![]() |
Pentru a-ti "vedea" senzorii, nu conteaza care la ce roata ii pui, doar ca nu mai indica exact locul unde ai probleme. Spun asta pentru ca am patit sa imi arate ca am pana pe fata si cand m-am uitat la roata era umflata bine... problema era pe spate. Iti "vede" roata chiar daca sta in portbagaj... am mers ceva vreme cu rezerva pusa si la un moment dat, in timp ce rulam cu masina mi-a aparut mare semnul de service si STOP (parca) si a disparut o roata de pe display... insemnand teoretic faptul ca eu mergeam numai cu 3 roti, ca la tractor.
Referitor strict la ce ai scris mai sus.... senzorii se activeaza numai dupa ce depasesti o anumita viteza (parca 25Km/h scria intr-un post mai demult... sper sa nu ma insel) si s-ar putea sa fie nevoie sa mergi la un service pentru programarea senzorilor sau a modulului de pe masina, cel care ii citeste. Ce-ar fi ca atunci cand esti la semafor si langa tine ai o alta Laguna, modulul tau sa citeasca senzorii lui si sa "creada" masinuta ta ca merge cu rotile colegului din trafic?? ![]() |
--------------------
renault
laguna II
2003 privilege, 1,9DCI, 120CP
- MH 04 GZA
|
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
Cel mai "sfant" ar fi sa iti iei vechii senzori de pe rotile originale ca din cate stiu eu senzorii odata programati pe o masina nu mai merg si pe alta (dar poate ma insel).
|
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Vasy, ai incercat fiunctia "Search" a acestui forum?
Va rog frumos fratilor numai raspundeti la topicuri cu subiecte discutate si foarte discutate. Cum intra un nou membru cum deschide un topic cu un subiect foarte dezbatut. ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
1997, 1.6 16V, 90CP
- MM 05 PMD
|
|
paulush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 15 July 08 ![]() |
corect! dar ar putea merge la renault si ii reseteaza senzorii pe care ii are, ii recunoaste calculatorul si gata problema!!! spor la treaba
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 expression 1,9 dci 110 hp multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
|
|
vasy_cbr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 1 February 09 ![]() |
multumesc de ajutor.....shi scuze de topic, este gresala mea.....
|
--------------------
renault
laguna
2001
- sj-11-cbr
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 17:26 |