Anunt cu Laguna de dezmembrat
![]() ![]() ![]() |
Anunt cu Laguna de dezmembrat
ricochet2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
pai ce are cazut pe ea?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
numarul de telefon imi este parca cunoscut
![]() ![]() @ricochet2.........suna, poate ai noroc ( si sper asta ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
A, deci e schrot ? Eu credeam ca e particular. Hmmmmm..... Merci de tip, cridaia. Unde e pe Lugojului ? Nu stiu unde e borcanul. Singurul borcan pe care il stiu e pe Mihai Viteazu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
cum iesi din timisoara, pe stanga este borcanul ( fostul post control de pe vremea lui Ceasca ), pe dreapta este parca reprezentanta Renault, este un drum care duce la niste vile............acolo este si schroth-ul.
dar mai bine suna inainte...........dar dupa reclama, mai mult ca sigur el este. |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Reprezentanta Renault acolo ? Habar nu aveam. Desi iesi din Timisoara ? Nu ajungi inca in Ghiroda ?
1 Feb 2009, 19:31: QUOTE(R19/16v @ 1 Feb 2009, 18:13) Ca bine zici. El a dat anunt de particular in ziar. Sa-i fie rusine. ![]() This post has been edited by ricochet2: 1 Feb 2009, 18:31 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
Daca mergeti pe acolo intrebati si de punte spate pt laguna:) daca este pe discuri ma intereseaza ..
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
cridaia |
![]()
|
QUOTE(cridaia @ 1 Feb 2009, 17:53) cum iesi din timisoara, pe stanga este borcanul ( fostul post control de pe vremea lui Ceasca ), pe dreapta este parca reprezentanta Renault, este un drum care duce la niste vile............acolo este si schroth-ul. dar mai bine suna inainte...........dar dupa reclama, mai mult ca sigur el este. am gresit.........este reprezentanta Dacia @Mar|Us.........au si numar de telefon, poti suna.........0744558210 |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu pe strada aia stiu doar Dinamo, pe partea stanga.
This post has been edited by ricochet2: 1 Feb 2009, 20:38 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
este pe dreapta..........intrarea este langa semnul cu "drum bun"......sau cam asa ceva..........100 m mai in fata/mai in spate
scuze, dar nu sunt din Timi si nu stiu foarte exact detaliile This post has been edited by cridaia: 1 Feb 2009, 20:46 |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Aha. Daca ma duc, o sa ma uit dupa drum bun
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
QUOTE(cridaia @ 1 Feb 2009, 20:35) am gresit.........este reprezentanta Dacia @Mar|Us.........au si numar de telefon, poti suna.........0744558210 Nu vreau sa sun ca sigur primesc acelasi raspuns.. ca au punte dar pe tambur..blabla..same story, m-am plictisit. Da am zis totusi in posibilitatea in care merge unul dintre voi sa intrebe.. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
hittch |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 17 September 08 From: Petrosani ![]() |
Daca cumva ajungeti pe acolo faceti o intrebare si pt ambele planetare, va multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna1
- HD07GJO
1999/brek/1600.16v
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Hittch, nu intreb de planetare nici daca ma platesti. In fond, te-as tine si de maini daca as putea sa nu pui planetare uzate pe masina. Si eu trebuie sa schimb planetara fata. 22 milioane la Renault. Plus manopera. Dar e, vorba frantuzului "produit d'origine"
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
QUOTE(ricochet2 @ 2 Feb 2009, 01:39) Hittch, nu intreb de planetare nici daca ma platesti. In fond, te-as tine si de maini daca as putea sa nu pui planetare uzate pe masina. Si eu trebuie sa schimb planetara fata. 22 milioane la Renault. Plus manopera. Dar e, vorba frantuzului "produit d'origine" ![]() stai linistit..........nu-i dracu asa de negru precum pare. aca pui alta sh, se poate intampla sa bata la fel ca a ta, in rest nimic deosebit. Hittch...........am sunat eu si au planetare la 80 eur bucata............au doua la dezmembrat. ricochet2...........locatia este in Calea Girocului. @Marius.............am intrebat, nu au punte pentru tine ![]() This post has been edited by cridaia: 2 Feb 2009, 08:50 |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(ricochet2 @ 2 Feb 2009, 01:39) hai mah, ca nu e element de directie sau de frana, nu e piesa de siguranta planetara. si oricum troncane inainte sa isi dea duhul. eu cred ca tine si de stilul de condus si de modul in care a fost sau nu birjarita masina. pe fostul meu renault 18 l'am vandut anul trecut la 175000km cu planetarele ORIGINALE din 1984, iar baiatul care a cumparat masina poate confirma ca nu faceau nici cel mai mic zgomot. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
La maica-mea i-a sarit o planetara cu ani in urma si a intrat cu masina intr-un pom.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
si nu troncanea deloc-deloc? nu a dat nici un semn de moarte?
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cridaia |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
strumfuadi |
![]()
|
toate sunt prinse in suruburi, cred ca se referea la faptul ca a cedat cuplajul homocinetic. (solcane, la naiba in puii mei..)
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cridaia |
![]()
|
QUOTE(strumfuadi @ 2 Feb 2009, 11:04) tin sa te contrazic putin.......la dacie de exemplu nu este prinsa in suruburi, are doar un bolt care daca se "foarfeca", la un viraj maxim exista riscul sa iasa afara din nuturi. pentru ca topic-ul "vand epava renault laguna1" s-a inchis, precizez aici ca masina mai exista ( am vorbit eu la telefon cu proprietarul ), am si poze...............cum zicea Johnny in topic, nu a ramas nimic din ea, saraca, caroseria fiind avariata 100%. This post has been edited by cridaia: 2 Feb 2009, 11:30 |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Cu Dacia, normal. Acum ani de zile, cand erau 1300
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
100% nu
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
nu sar dar se foarfeca.
am vazut eu una si ma scarpinam in crestet ca prostul...ca nu e chiar din pexal. Cum o fi reusit ala...nu stiu. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Deci daca sa zicem ca se rup, nu pot lovi pe acolo si sa faca stricaciuni in alte parti ?
DISCLAIMER: asta nu-i o pledoarie pentru a nu le schimba daca bat ![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 15:47 |