Acumulare de apa in usa
![]() ![]() ![]() |
Acumulare de apa in usa
18_Laguna |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2001
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Are o bucata de cauciuc care se scoate si iese apa.
Si la mine intra si in stanga si in dreapta, dar nu mi-a facut surpriza sa ajunga in masina. Cel mai probabil pe la chederul de la geam uzat. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
doru07 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 15 November 06 ![]() |
Eu ce sa zic... am avut apa in toate usile la un moment dat. Nu cred ca au patit ceva chederele simultan. In schimb, cred ca bandourile de pe usi numai stau asa cum trebuie. (Trebuie sa mentionez ca asta s-a intamplat la putin timp dupa ce am pus un subwoofer in portbagaj
![]() Solutia: am desfacut capacelele de cauciuc din partea de jos a usii si nici in ziua de azi nu le-am mai pus la loc. ![]() Scria cineva intr-un post faptul ca a prins bandourile cu banda dublu-adeziva. S-ar putea ca bandourile sa nu mai vibreze insa asta nu cred ca opreste apa sa intre in usa. Mai degraba ar merge cu vreun tip de silicon... ![]() |
--------------------
renault
laguna II
- MH 04 GZA
2003 privilege, 1,9DCI, 120CP
|
|
18_Laguna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 December 08 ![]() |
Am dat si fata de usa jos (am constatat apoi ca nu trebuia
![]() Erau infundate (praf de prin patria noastra), le-am desfundat si totul e OK. Orificiile sunt pe la mijlocul usii si chiar in coltul dinspre spate. Am impresia ca e normal sa se adune ceva apa (se prelinge pe geam). Toate cele bune si multumesc de raspunsuri. |
--------------------
Renault
Laguna II
2001
|
|
paulush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 15 July 08 ![]() |
si pentru usile din spate acea gaura este in partea dinspre stalpul din mijloc, iar in ea se prinde chederul.l-am descoperit mai demult din gresela(la o spalatorie)
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 expression 1,9 dci 110 hp multi stiu multe, nimeni pe toate!!!
|
|
liviutu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 26 December 08 ![]() |
si eu am problema asta,si am dat cu silicon p la bandourile de la usi si nu mai am nimic.
|
--------------------
renault
laguna II
- b 65 yyt
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:15 |