Dif cons benz pe ceas si cel din CB
![]() ![]() ![]() |
Dif cons benz pe ceas si cel din CB
Wolverine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|||
vaseall23 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 December 07 From: Galati ![]() |
E normal.Ai facut mai mult "oras" cu ea si i-ti arata in bord cam cat poti rula in ultimul regim de mars.Reseteaza si plimba masinuta pe varianta si i-ti va arata exact km si cantitate de comb ca si indicatorul analog.
|
--------------------
xxxxxxx
xxxxxx
- xx xx xxx
xxxx I can offer advice on any of your ship propulsion or powering problems!
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
vaseall23: in CB m-am uitat la litri consumati de benzina nu la cat as mai putea parcurge cu benz din rezervor. E adevarat am facut luna asta numai oras si drumuri scurte, asta sa fie problema?
|
--------------------
Renault
|
|
vaseall23 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 December 07 From: Galati ![]() |
Da.la toate motoarele cu calculator de consum apar diferente intre digital si analog.
|
--------------------
xxxxxxx
xxxxxx
- xx xx xxx
xxxx I can offer advice on any of your ship propulsion or powering problems!
|
|
Wolverine |
![]()
|
Da nu cred ca sunt diferente asa mari. Oricum vedem maine
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Wolverine |
![]()
|
Rezolvat. Se poate inchide.
|
--------------------
Renault
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Scuze pentru unterventie. E un aspect care ma intereseaza si pe mine. Cum s-a rezolvat. E normala asemenea diferenta?
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Luati-va dupa CB. Ceasul analog o mai ia razna cand ramane fara curent, deconectezi bateria etc., am constatat asta de mai multe ori. Intr-un timp imi bipaia rezerva cand mai aveam 3 litri in rezervor (trebuia sa urmaresc CB-ul de teama sa nu raman in pana) si in ultimul timp, cand faceam plinul nu se mai ridica acul pana la maxim. Ieri mi-a bipait chiar inainte sa ajung la pompa, acul era unde trebuie la inceputul lui rosu, am facut plinul, 53 de litri, acul a urcat la maxim, dupa ce am mers ceva, consumat pe CB ~ 1 litru, am intrat in test mode si imi arata ca mai am 59 de litri. In concluzie, dupa un timp isi revine singur, sau cel putin la mine s-a rezolvat de la sine (presupunand ca nu e defecta sonda de nivel din rezervor).
This post has been edited by 19vik: 29 Jan 2009, 13:02 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Yna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 18 May 07 ![]() |
cum intri in test mode ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16v
2008/privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 15:54 |