Modele Garmin, Ajutor pt. achizitie
![]() ![]() ![]() |
Modele Garmin, Ajutor pt. achizitie
ValiGW |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 August 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Tico
1988
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ValiGW |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 August 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Alydor @ 18 Jan 2009, 21:23) Multumesc, nu te-am mentionat si pe tine mai sus, dar am vazut ca esti activ si dai multe sfaturi ! Am citit tot de la Garmin.ro (www.rqa.ro), dar nu e suficient, mai mult m-a ajutat garmin.com-comparatii. Eu de exemplu vreau sa-mi iau un GPS de pe tigerdirect.com, si sunt mai multe modele cu diverse preturi. Pentru o astfel de alegere (si nu numai), sunt utile sfaturile tale-si ale altora. Ex: Merita sa dau 190$ pe modelul Nuvi 205w care are ecram lat, sau sa iau mudelul Nuvi 200 la 110$, chiar daca are unele functii in minus (nu le mai enumerez). EX.2: numarul 7 de la Nuvi 270 si de la alte serii, se refera ca GPS-ul vine incarcat cu harta Europei ! Ex.3: merita cumparat modelul Nuvi 660-refurbished la 220$ pt. ca are ecran lat si multe functii in plus, sau nu merita ca e un model mai vechi si are si antena culisanta ! |
--------------------
Daewoo
Tico
1988
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Se poate pune Igo pe Garmin?
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Alydor |
![]()
|
@ValiGW - orienteaza-te spre un aparat compact, cu ecran mare pe cat posibil. In majoritatea timpului vei folosi aparatul in masina, deci nu te incurca. Cauta unul care sa aiba o acoperire cat mai buna (garmin ofera update gratuit la harti). Nu lua modele refurbished (sunt vechi si cu siguranta au avut ceva defecte.
@MHY - din cate stiu nu se poate Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ValiGW |
![]()
|
Am eliminat modele refurbished si m-am orientat spre un aparat compact, cu ecran mare pe cat posibil.
Concret: - Nuvi 205W la 190$, ar fi varianta 1 - Nuvi 260W la 190$, are in plus optiunea :Redă numele străzilor (de ex. "Faceți dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.") ; dar nu are optiunile: Compatibil trafic FM, Speed limit indicator (displays speed limit for most major roads), Unde ma aflu? functii (gasirea celui mai apropiat spital, sectie politie si benzinarii, cea mai apropiata adresa sau intersectie), Posibilitatea de a alege tipul tastaturii: QWERTY sau ABC, Photo navigation (navigate to geotagged photos), si MSN® Direct pentru dispozitivele compatibile S.U.A.care dupa cum si scrie nu ma ajuta cu nimic in Romania pt. ca nu functioneaza. - Nuvi 255W la 240$, ar fi ultima varianta, dar nu cred ca merita 50$ in plus fata de 205(varianta preferata de mine) doar pt ca are in plus optiunea “Redă numele străzilor (de ex. "Faceți dreapta PE STRADA ELM peste 150 m."), care dupa cum si scrie (yes - North America version only) nu ma ajuta cu nimic in Romania pt. ca nu functioneaza. Pentru cei care vor sa vada toata oferta, preturile le am de pe Tiger….com, am un frate in SUA, si mi-l trimite el. |
--------------------
Daewoo
Tico
1988
|
|
Alydor |
![]()
|
Nuvi 205W
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ValiGW |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 20 Jan 2009, 23:24) Am mai gasit ceva interesant: Nuvi 270 la 200$, la costco……., are mai multe functii in plus fata de Nuvi 205W, dar si 2 lipsa: Photo navigation (navigate to geotagged photos), care nu stiu cat de utila e, si Speed limit indicator (displays speed limit for most major roads), care mi se pare importanta daca se refera la viteza legala afisata pe ecran cand merg pe strazi sau alte drumuri. As vrea sa optez intre aceste 2 modele ca nu mai am timp sa ma pot incadra pt. livrare. Diferenta e de doar 10$ dar nu-mi dau seama daca este si mai bun ! |
--------------------
Daewoo
Tico
1988
|
|
ValiGW |
![]()
|
QUOTE(ValiGW @ 21 Jan 2009, 20:27) Am mai gasit ceva interesant: Nuvi 270 la 200$, la costco……., are mai multe functii in plus fata de Nuvi 205W, dar si 2 lipsa: Photo navigation (navigate to geotagged photos), care nu stiu cat de utila e, si Speed limit indicator (displays speed limit for most major roads), care mi se pare importanta daca se refera la viteza legala afisata pe ecran cand merg pe strazi sau alte drumuri. As vrea sa optez intre aceste 2 modele ca nu mai am timp sa ma pot incadra pt. livrare. Diferenta e de doar 10$ dar nu-mi dau seama daca este si mai bun ! SCUZE !!! MARE GRESEALA am facut !!!! Am scris gresit Nuvi270 CORECT ESTE Nuvi 750 !!! Inca o data scuze, ce simplu era sa verific ce am scris dar m-am grabit ! |
--------------------
Daewoo
Tico
1988
|
|
ValiGW |
![]()
|
In lipsa altor sfaturi, te-am asteptat Alydor sa-mi raspunzi tu, am crezut ca esti plecat dar constat ca ai mai intrat in ultimele zile, de aceea revin cu intrebarea : Ce sa-mi iau Nuvi 750 la 200$, are mai multe functii in plus fata de Nuvi 205W la 190$, dar si 2 lipsa: Photo navigation (navigate to geotagged photos), care nu stiu cat de utila e, si Speed limit indicator (displays speed limit for most major roads), care mi se pare importanta daca se refera la viteza legala afisata pe ecran cand merg pe strazi sau alte drumuri. As vrea sa optez intre aceste 2 modele ca nu mai am timp sa ma pot incadra pt. livrare. Diferenta e de doar 10$ dar nu-mi dau seama daca se merita !
|
--------------------
Daewoo
Tico
1988
|
|
Alydor |
![]()
|
pentru 10 dolari eu zic ca merita... aia cu speedlimit din cate stiu este optiune setabila... nu prea m-am jucat cu garminul dar asa stiu...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ValiGW |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 4 Feb 2009, 21:02) pentru 10 dolari eu zic ca merita... aia cu speedlimit din cate stiu este optiune setabila... nu prea m-am jucat cu garminul dar asa stiu... Suma respectelor, Alydor Multumesc, asa am facut. Am platit: 200$ Garmin Nuvi 750 + 12$ taxe(6%) + 9$ transportul, total 221$. Asta e ! La transport ma asteptam, dar la taxe nu ! Astept sa l primesc. |
--------------------
Daewoo
Tico
1988
|
|
alexx.cristian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 16 April 09 ![]() |
Daca tot e un topic dedicat modelelor garmin, am o curiozitate : a folosit cineva photo navigation - navigate to geotagged photos ?
Poate oferi cineva un feedback pentru aceasta functie ? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate 1,6L 8v Fiat Scudo 2004 2.0L 16v
There is no doubt that getting older is mandatory, but to mature remains still optional... |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th June 2025 - 11:32 |