incalzire consola schimbator viteza, normal sau nu ?
![]() ![]() ![]() |
incalzire consola schimbator viteza, normal sau nu ?
CristiBT |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 22 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2002
- BT-04-AZS renault megane 2002
1.9 dci hatch |
|||
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
Daca te uiti mai atent consola aia de plastic are in laterale guri de aer deci pe acolo vine aeru,cred
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(CristiBT @ 17 Jan 2009, 13:27) salut! 1. de obicei asa face... caldura trece pe acolo si se incalzeste as spune excesiv.. da n-are nimic! 2. urla? fii mai explicit.. sa nu fie pompa de apa sau orice altceva pe la motor vro piesa in miscare... du-te la cineva si inspecteaza ca nu-i da' buna! 3. nu au treaba una cu alta... nu ai mai mers cu incalzirea pana acum? ![]() |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
CristiBT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 22 November 06 ![]() |
ei... fac prima iarna cu ea
![]() pentru treaba ailalata o sa fac o vizita la service, revizie etc. poate urla dupa atentie ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2002
- BT-04-AZS renault megane 2002
1.9 dci hatch |
|
CROCEL |
![]()
|
![]() CROCEL Group: Members Posts: 5 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti ![]() |
e normal sa fie calda consola cu shimbatorul de viteze. din cate am vazut eu este facuta in acest fel pt a ajunge caldura si la picioarele pasagerilor din spate.. mie asa mi se pare.. ca se duce sub scaune caldura.
|
--------------------
Renault
Megane Cabrio
2000
- BZ 28 CRO
|
|
rexus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 24 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ar mai fi ceva: Din cate stiu, pe undeva pe dedesubt pe-acolo trece si evacuarea, care se incalzeste destul de tare...
|
--------------------
reno
megane sedan
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 22:05 |