Cum se scot butoanele de la aeroterma?
![]() ![]() ![]() |
Cum se scot butoanele de la aeroterma?
pegas |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|||
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
parerea mea...
si la mine am observat acelasi lucru si nu am fost cu ea in service. pe timp de iarna plasticul se comporta altfel decat vara. si la mine butonul nu ajunge pana la maxim, adica mai ramane cam o "treapa". eu am observat ca dupa ce dau drumul la incalzire in masina si implicit se incalzeste si bordul pot sa dau butonul la ultima gradatie (putin fortat dar merge). oricum diferenta dintre gradatia maxima pe frig si cea pe caldura nu influenteaza mai deloc fluxul de aer. si daca nu ma insel e forba de flux de aer exclusiv pentru partbriz. This post has been edited by nephis: 15 Jan 2009, 09:34 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
- B 52 G
2007 **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
pegas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
la mine a mers perfect pana sa merg in service. si am mers cu masina si iarna trecuta cand a fost frig si nu facea asa.
oricum, este o corelatie foarte puternica la mine intre vizita la service si comportamentul comutatorului. oricum, am sa verific si ce zici tu. la mine sunt cu comutatorul in pozitia "dezaburire parbriz" insa se simte aer si pe la aeratoarele de "fata". |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
pegas, din cate-mi amintesc, cursa celor 3 butoane (cald/rece, directie, viteza ventilator) au rotatia limitata intern, butoanele au o singura pozitie in care intra pe ax si cam toate reperele au pozitii "foolproof". Totusi, daca scoti panoul cu butoane, pe spatele lui o sa vezi cele 2 cabluri care comanda temperatura si directia aerului, cred ca acolo e singurul loc unde se pot face greseli.
Si la mine, daca am pe dezaburire, aeratoarele mijloc fata au aer, daca vreau flux maxim pe parbriz, le inchid. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
nephis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 September 05 ![]() |
se simte aer la aeratoarele acelea dar fluxul nu este cine stie ce. acum nu se poate inchide ff bine circuitul si nici nu cred ca ar conta prea tare. principalul este ca fluxul de aer principal sa mearga pt partbriz iar scaparile oricum nu deranjeaza. principal in masina sa se faca cald.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji
- B 52 G
2007 **Renault Symbol Fidji 1.4 // B 52 ???**
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
arunca o privire p'aici, poate te ajuta cu ceva
![]() This post has been edited by danutz_r: 15 Jan 2009, 17:45 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
pegas |
![]()
|
@radunre si nephis: da, asa este, fluxul de aer pe aeratoarele din mijloc este slabut, dar totusi se simte. oricum... daca asa e si la voi inseamna ca e ok, "asa face toate". oricum, thanks for the tip ca trebuie sa desfac panoul si nu sa trag de comutatoare.
@danutz_r: se pare ca linkul tau e foarte bun. am sa il citesc. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
toate problemele sunt cauzate de butonul de comanda, la cabluri nu prea ai ce sa repari , daca verifici directionarea aerului fara butonul respectiv(doar tragand de cabluri vei obseva ca functioneaza perfect
![]() This post has been edited by danutz_r: 16 Jan 2009, 09:43 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 09:23 |