Consum Espace, consum
![]() ![]() ![]() |
Consum Espace, consum
costinespace |
![]()
|
||
![]() www.masinirulate.automarket.ro Group: Members Posts: 14 Joined: 29 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
grand scenic
2006
|
|||
robert03 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 August 08 From: cluj-napoca ![]() |
acum pe frig in jur de 11 in oras si nu trece de 7 afara . da e frig rau pe la noi . am facut un drum de 140 km afara , abia s-a incalzit normal si pe coborari mai scadea o liniuta la temperatura . deci clar nu mergea la regimul termic optim !
![]() |
--------------------
renault
espace 4 1,9 dci -2003 , clio 1,6 16v -2002
scernic 1,9dci -2003
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai vezi ca ai o probleme atunci... la mine ajunge in regimul de functionare dupa cativa km... si tot pe acelasi frig circula... verifica termostatul ca undeva ai o problema...
Poti venii maine seara la intalnire sa-si dea si baietii cu parerea.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
costinespace |
![]()
|
![]() www.masinirulate.automarket.ro Group: Members Posts: 14 Joined: 29 December 08 From: Bucuresti ![]() |
da...pai mie imi consuma de cand cu frigurile astea in jur de 10 in oras, am observat ca se incalzeste destul de greu, am fost plecat 750 km cu 7 pers in masina si la o viteza de max 110 km mi-a consumat cam 6.8-7, cred ca e bine totusi
14 Jan 2009, 14:35: am schimbat ieri toate filtrele, sper sa mai scada consumul pe la 5% in oras ![]() This post has been edited by costinespace: 14 Jan 2009, 14:35 |
--------------------
renault
grand scenic
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 11:38 |