o problema la motor.sfaturi va rog, ajutor renault-ul meu este bolnav
![]() ![]() ![]() |
o problema la motor.sfaturi va rog, ajutor renault-ul meu este bolnav
Renaultouille |
![]()
|
||
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Sal,
Stiu ca supararea e mare cand ai o problema, dar un pic de search nu strica: http://forum.reno.ro/index.php?showtopic=4...tor+antipoluare |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
cred ca decat sa ne dam noi cu parerea, mai bine o duci la service.cei de acolo sunt mult mai in masura ca unii din noi sa`ti dea un diagnostic.succe!
dupa ce o faci sa ne spui si noua ce a fost ca poate ni se intampla si unuia din noi si sa stim ![]() |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Nu e nevoie de niciun service, simptomele sunt atat de clare in favoarea unei (sau mai multor) bobine defecte, incat nu mai incape nicio indoiala!...
Domnule dumitrescuandrei, fara suparare, dar eu zic ca mai bine ne dam NOI (adica aia care am trecut nu o data prin acelasi fenomen) cu parerea si ii salvam omului cateva sute bune, decat sa il trimitem imediat la service pentru orice fleac... da' no offence, da?... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
am specificat ca sunt mai in masura ca "unii din noi"
![]() Dar recunosc, am fost pripit.vina mea ![]() This post has been edited by dumitrescuandrei: 12 Jan 2009, 22:05 |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
blackLabel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu la bobina stricata sigur suta la suta.
Asta daca suntem mai multi sa ne crezi si cand te duci la service sa stii exact ce e, sa nu te abureasca aia cu mai stiu io ce ca le-or fi si lor fomica ![]() L.E. daca te intereseaza si un pret pe mine m-a costat vreo 4mil jumate cu totul daca imi aduc bine aminte la autocobalcescu. This post has been edited by blackLabel: 12 Jan 2009, 22:15 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 sedan
1,6 16V 2004 Exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster. Jeremy Clarkson
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Eu am patit-o personal, de aia am intervenit...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Bobina/bobine picata/picate.
![]() Le: dupa o cautare .... http://www.reno.ro/Bobine-la-Megane-II-t42887.html This post has been edited by Avani: 12 Jan 2009, 22:38 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Renaultouille |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 384 Joined: 8 October 07 From: Bucuresti / Rm. Valcea ![]() |
multumesc tuturor pentru ajutor. trebuie sa recunosc ca si eu prima oara tot la bobine m-am gandit dar am zis sa tac din gura sa cer si o alta parere...dehh...ma asteptam sa ma ajunga si pe mine o data si o data treaba cu bobinele. sanatate tuturor si la mai putine bobine schimbate
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
2004 Pt cei ce merg cu ceata aprinsa doar ca sa fie un bec aprins in bord...imbratisati un pom!
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
NU MAI SPALATI FRATE MASINA LA MOTOR!!! AM VAZUT MOTOARE TRECUTE DE 200 MII KM FARA PROBLEME LA MOTOR (IMPLICIT BOBINE)!! SI MOTOARE LA 5000 KM CU PROBLEME LA BOBINE.. PROBLEMA? SPALATUL MOTORULUI!!!
|
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
Renaultouille |
![]()
|
nu e neaparat asta problema....uite eu nu am spalat niciodata motorul si nah ca am patit-o
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(demin2609 @ 13 Jan 2009, 00:00) NU MAI SPALATI FRATE MASINA LA MOTOR!!! AM VAZUT MOTOARE TRECUTE DE 200 MII KM FARA PROBLEME LA MOTOR (IMPLICIT BOBINE)!! SI MOTOARE LA 5000 KM CU PROBLEME LA BOBINE.. PROBLEMA? SPALATUL MOTORULUI!!! "Frate" te rog eu sa nu mai tipi (scrisul cu CAPSLOCK)... nu mai fi tu asa sigur ca cei care au probleme cu bobinele si-au spalat motorul. Citeste tu topicul cu bobine la Megane (linkul de mai sus) si fa-ti o statistica sa vezi cati din cei care au schimbat bobine si-au spalat motorul. Ai sa fi uimit. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Vio |
![]()
|
Motorul meu nu a vazut niciodata apa in 5 ani si pentru aia tot am schimbat 2 bobine...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
mariuspa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 9 August 07 ![]() |
Salut!
Am avut o problema similara cu alta masina (Golf 1.6 16v). Am suspectat bobinele de inductie. Problema era de fapt un injector blocat din cauza benzinei proaste folosita timp indelungat. Curatat injectoare, schimbat benzina si e ok. Probabil sunt bobinele daca ziceti ca se intampla la Megane, dar daca nu sunt bobinele merita verificat si la injectoare. Marius |
--------------------
Reanult
Megane
2003 1.9 dCi
|
|
Renaultouille |
![]()
|
intr-adevar era o bobine dusa...schimbat (170 ron meyle nemteasca) schimbat si bujiile ca tot le aveam p-acolo luate de mai demult (ngk iridium IX) si masina merge ca-n prima zi....bine mai putin ambreiajul care trebuie sa-l schimb
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 / 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:32 |