help plzzzzzzz, am nevoie de ajutor
![]() ![]() ![]() |
help plzzzzzzz, am nevoie de ajutor
alex_badea |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 24 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21 HATCHBACK
1990
|
|||
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
0762 605 626
Omu' dezmembreaza R21 si sta undeva pe o strada care se intersecteaza cu Drumul Gazarului (Bucuresti). Bafta. |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
alex_badea |
![]()
|
ms sper sa aibe
|
--------------------
Renault
21 HATCHBACK
1990
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
incearca si in spate la centrala Progresul.acolo aveau o data vreo 5 masini.sunt cam nesimtiti la preturi si daca te vad disperat te ard mai tare,incearca totusi.mai este unul pe sos Giurgiului,la statia de tramvai Bacovia.e chiar pe colt.preturi bunicele....
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
alex_badea |
![]()
|
sunt magazine dezmembrari....sau particular?...ai idee cam cat m-ar duce piesele in mare?
|
--------------------
Renault
21 HATCHBACK
1990
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
este un parc de dezmembrari.incearca sa mai cauti si pe aici ptr. ca am vazut cateva postari referitoare la vanzari de componente.de costat,nu stiu dar cand te stie omul la ananghie te jepcareste, ca asa e la romani.
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
M@NIVELA:)) |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 15 January 09 From: Sf.Gheorghe ![]() |
Nu stiu daca ai reparat masina...si nu stiu daca conteaza distanta de unde esti...eu sunt din sf.gheorghe si la noi aici e o dezmembrare calumea pt renault modelele mai vechi....si gasesti cam tot ce vrei daca te intereseaza scrie id-u meu de mess...cam cu atat pot sa te ajut razvanrafael@yahoo.com
|
--------------------
Renault
Laguna
99
- CV44FTY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:38 |