Intrebare despre o reparatie., Am si eu nevoie de niste sfaturi.
![]() ![]() ![]() |
Intrebare despre o reparatie., Am si eu nevoie de niste sfaturi.
twisted |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 23 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Renault Symbol 2005 1.4 16 V @ 98 hp
|
|||
AdrianoBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 632 Joined: 10 August 07 From: B u c u r e s t i ![]() |
sal,la multi ani si tie si un an nou mai buna sau la fel de bun ca cel care a trecut.Deci pot sa-ti raspund la o singura problema de a ta adica cu semnalizarea,stai linistit ca nu este o problema mare,eu am patito,adica mi se arsese un bec pe spate stanga l-am schimbat si am uitat sa conectez mufa la tot stopu din spate,si la semnalizare stanga imi facea exact la fel ca tn,nu stiam de la ce este si dupa ceva timp mi-am dat seama ca uitasem sa conectez mufa la stopu din spate.uitate si vezi daca ai conetcatamufa la far,sau daca becu este intreg.sigur de acolo este problema.bafta la reparat o sa ai nevoie.
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
ZICALA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 31 December 08 ![]() |
In primul rand La multi ani!!!
Salut, Am avut o mica problema azi-noapte in timp ce ma indreptam spre Budapesta... Mergeam lejer ...caldurica in masina...ceea ce nu am inteles eu este de ce au inghetat geamurile spate??? Va rog cei care a-ti mai intalnit aceasta problema sa-mi spune-ti si mie cum sa rezolvat. Multumesc! multa sanatate! |
--------------------
Renault
Symbol
2007
- B-32-CNP
|
|
twisted |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 23 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Mersi fain Adriano, intre timp mi-am cam dat seama ce si cum e, e ars becul de la semnalizarea din fata, aia din far, din coltul de sus a farului. Acuma nu stiu ce bec e acolo si de unde Dumnezeu sa cumpar unul, bine sincer sa fiu nu stiu nici daca se poate cumpara unul separat sau e incorporat in far. Daca ai vreo idee ori tu ori altcineva as fi recunoscator ca ma asteapta un drum pana la bucuresti si pe urma drum prin bucuresti si fara semnalizare acolo nu stiu eu cat de sigur si de indicat e sa merg.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Hai ca nu e greu ,la becul ala se ajunge relativ usor , il scoti si sigur la orice benzinarie gasesti...de obicei se vand cate doua .
bafta si spor la bricolat. |
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
twisted |
![]()
|
Aha, mersi de incurajari, e bine de stiut ca daca esti mai novice in astea iti mai sare lumea in ajutor
![]() ![]() Insa despre reparatie ... tot nu am nici o recomandare asa mai sincer ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
soryn.syryn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 August 06 ![]() |
Azi am patit-o si eu, mi-a lovit o "soferita" masina, a dat cu spatele cu o dubita.
Aripa dreapta spate infundata serios + o ruptura de cca 4 cm exact pe langa stopul din spate- de vezi in portbagaj. Ce imi recomandati: 1. Se poate inlocui cu totul aripa din spate, merita ? 2. Sa indrept aripa, chituit etc.? 3. Stiti o vopsitorie mai buna ca Reno in Brasov - pretul nu ma intereseaza doar sa fie bine ? Va multumesc si astept pareri de la cei care se pricep. |
--------------------
Renault
Clio
2004 Symbol 1.4 8 v
- AV 00 AVE
|
|
adipad |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 20 April 08 ![]() |
pune o poza
|
--------------------
renault
twingo 1.2
2003
- bv10ukv
|
|
soryn.syryn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 August 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
2004 Symbol 1.4 8 v
- AV 00 AVE
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
As recomanda inlocuire completa pe stanga spate. Si da se poate face si eu cred ca merita mai mult decat reparatie. Daca era doar infundata ok dar asa
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
gelupotzolli |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 30 September 08 From: Sibiu ![]() |
soryn,cand am avut probleme de tinichigerie si vopsitorie, asigurarile mele m-au trimis INVARIABIL la ... !!! citroen !recunosc, am fost intotdeauna incantat de calitate.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1,4/16v
- SB 06 UVI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 08:40 |