Accident cu masina
![]() ![]() ![]() |
Accident cu masina
sony22 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 11 October 08 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
mai departe,cauta un centru Asirom,unde sa ti deschizi dosar de dauna.de acolo te vor indruma catre un service unde ti poti repara masina....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
sony22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 11 October 08 From: Ploiesti ![]() |
Multumesc pentru raspuns,dar mai am o intrebare,daca asigurarea acopera toate daunele sau trebuie sa mai dau si eu ceva???
|
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pai da,ar cam trebui sa le acopere.Acum depinde de cat de grav e avariata masina,poate ca este dauna totala,si vei primi o suma de bani!
Bafta! This post has been edited by Catalinmodena: 27 Dec 2008, 20:09 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
sony22 |
![]()
|
Nu este dauna totala,avariate sunt:farul dreapta cu semnalizare,aripa dreapta,bara din fata,masca aceea din plastic cu proiectorul de pe dreapta si radiatorul cam astea sunt.Deci inseamna ca le acopera asigurarea!!!!Multumesc pentru raspuns.Si m-ai am o intrebare daca e cineva din ploiesti si stie unde este asirom sa-mi poata spune si mie va rog???
This post has been edited by sony22: 27 Dec 2008, 23:20 |
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
google it!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
sony22 |
![]()
|
Cum adica google it ce ai vrut sa spui?
|
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cauta pe gugal adresa asiromului!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
sony22 |
![]()
|
Am gasit unde este asiromul in ploiesti maine am sa ma duc acolo.
|
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
sony22 |
![]()
|
Am fost la asirom insa cei de acolo mi-au spus ca abia dupa sarbatori voi putea sa ma duc la un service,acum astept,dar va intreb pe cine stie ce pot face ca sa scap cu masina cat mai repede reparata,daca puteti sa-mi dati un sfat???LA MUTI ANI SI UN NOU AN PLIN DE IMPLINIRI SI MULTA MULTA SANATATE
|
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Totul depinde de rapiditatea service-ul .... ca sa scapi mai repede ... spaga
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
faustino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa dai cata spaga vrei dar tot nu cred ca vei scapa repede din pacate....r19 nu e o masina chiar atat de comuna iar comandarea si sosirea pieselor va fi un pic mai dificila si implicit mai "intarziata"....
![]() This post has been edited by faustino: 30 Dec 2008, 11:15 |
--------------------
Dacia
1310
- B-02-FZJ
1984 Daciot convins
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Sony, du-te la camastra.
Piesele de care are el nevoie se gasesc foarte usor. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Poti incerca si aici: http://www.premixautoparts.ro/pieseauto/Re...19__11.88-04.92
This post has been edited by mihai1677: 30 Dec 2008, 15:48 |
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
sony22 |
![]() ![]()
|
va multumesc pt ajutor,am sa ma interesez mai bine pentrut ca deocamdata service_urile sunt inchise,dupa aceea am sa iau o decizie sper sa fie cea mai buna!
This post has been edited by sony22: 1 Jan 2009, 19:44 |
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
sony22 |
![]()
|
Am o problema foarte mare cu cei de la asirom,am incheiat dosarul pe data de 8 ianuarie si am ales sa imi de-a bani sa o repar eu unde vreau,ok toate bune,inspectorul de daune de acolo mi-a spus ca bani imi va fi livrati intr-o saptamana,asta nu s-a intamplat,apoi am fost din nou acolo si am intrebat mi s-a spus ca o sa mi livreze pe 23 ianuarie si a trecut si aceasta data si nu am primit nici un ban,am fost din nou la ei si mi-au spus sa mai astept o saptamana ca au fost prea multe dosare aceasta luna,si a trecut si aceasta saptamana si iar nu am primit nimic,nu stiu ce sa mai fac,daca ma duc la ei din nou sigur o sa mai gaseasca scuze si m-am saturat,de aceea va intreb ce as putea sa fac,sa vorbesc cu cei de la csa sau sa mai astept cum mi sa spus din nou???
This post has been edited by sony22: 2 Feb 2009, 00:31 |
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
DUD |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 7 July 07 ![]() |
nu mai astepta frate dute peste ei la sigurari si zii sa iti dea bani ca iti trebuie ,e o tara de . . 2 bani ,c fel de asigurari mai sunt ,eu am patit la fel dar am insistat si mi-au dat bani in 2 saptamani te sal si bafta
|
--------------------
RENAULT
19.D
- VN 82 ROX
1991,CHAMADE
|
|
sony22 |
![]()
|
Ai dreptate Dud tara asta chiar e de 2 bani,nu stiu cum poate sa se intample asa ceva,nimeni nu este serios,nu am decat sa ma duc din nou pe capul lor.
|
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Fa-ti un obicei la 2 zile sa le faci o vizita, adica un pic de stres.
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
sony22 |
![]()
|
Am fost de mai multe ori si in cele din urma am fost direct la contabila de acolo si ce sa vad dosarul meu nu se miscase din loc de o luna,de abia acum o saptamana a fost aprobat de directorul asiromului,iar acum astept bani care sper in sfarsit sa vina
This post has been edited by sony22: 16 Feb 2009, 18:18 |
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
DUD |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 7 July 07 ![]() |
pa ei tata nu ii lasa deloc telefone dute peste ei acolo si insista sa iti dea bani ca de asa e in RO ,te salut SUCCES
|
--------------------
RENAULT
19.D
- VN 82 ROX
1991,CHAMADE
|
|
sony22 |
![]()
|
Am luat bani in sfarsit de pa asigurare dupa ce am asteptat aproape 2 luni,ma bucur ca am luat mai mult decat credeam,dar insa voi mai avea de asteptat pana o repar,dar voi face si alte reparatii cu bani pe care i-am luat si asta ma bucura,voi avea in sfarsit un r19 bine pus la punct.
|
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
sony22 |
![]()
|
Abia ieri am luat masina de la reparat,deci am asteptat aproximativ 3 luni,insa am o masina bine pusa la punct
|
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Poze in Detaliu cu reparatia masinii ?
|
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:11 |