Sărbători fericite !, Tuturor membrilor forumului!
![]() ![]() ![]() |
Sărbători fericite !, Tuturor membrilor forumului!
mihai_dorin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|||
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Anul asta a fost plin de impliniri..si bucurii....si anul in care mi-am achizitionat prima masina...si anume Renaul Megane
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
- Numar de numar Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
"cele rele sa se spele ,cele bune sa se adune" sper ca 2009 sa fie la fel ca 2008
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Asa sa dea Domnul...sarbatori fericite la toata lumea si concediu placut celor care se bucura deja de zilele libere.
![]() This post has been edited by shoTgunu: 24 Dec 2008, 11:36 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
- Numar de numar Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Tuturor colegilor de pe acest forum le doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi, multa sanatate si numai bucurii.
Pe ideea ca "omul cat traieste tot invata", trebuie sa recunosc ca am invatat multe de pe acest forum. Pe cat mi-a stat in putinta, i-am ajutat si eu (cu sfaturi) pe altii. La Multi Ani ! ![]() |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
SARBATORI FERICITE TUTUROR !
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
SEARCH!!!!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
SARBATORI FERICITE si CRACIUN FERICIT tuturor colegilor de forum
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Sarbatori fericite intregii comunitati!
Numai bine! |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 // 1.4 Dynamique
- PH 86 BAD Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
gmt97hr |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 11 April 08 ![]() |
Anul asta mi-am cumparat o Laguna II. Pana in prezent sunt multumit !
Sarbatori fericite tuturor. ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2001 1.8 16 V DYNAMIQUE
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Sarbatori fericite tuturor!
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
mondeo.ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 November 08 ![]() |
Sarbatori fericite tuturor membrilor si vizitatorilor forumului.Sa aveti parte de cadouri frumoase(poate o masina?)si de zile petrecute cu cei dragi.
|
--------------------
Ford/Dacia
Mondeo/1300
'04 5usi Ghia 2.0TDCi/'83 pt.exp.
- TM 87 KUN/TM 08 SWY
|
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
Craciun Fericit!
|
--------------------
renault
megane 2
2007 1.6-16v
- xx.xx.xxx Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
geanyt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 11 August 08 ![]() |
CRACIUN FERICIT,am invatat multe de pe forum ,ma bucur ca existati,LA MULTI ANI.
|
--------------------
renault
symbol 1.5dci 70
2007
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
Craciun fericit !!!
Sa aveti un an nou mai bun si mai bogat decat asta si in primul rand SANATATE,restul vine si trece... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Craciun fericit!
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
alladin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 29 November 08 ![]() |
CRACIUN FERICIT !!!!!!
|
--------------------
renault
megane 2
2004 1.5 DCI 80cp
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
SARBATORI FERICITE si un Nou An plin de sanatate, bucurii si prosperitate (inclusiv auto) tuturor!
![]() ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Sarbatori fericite tuturor!!!
![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
La multi ai tuturor membrilor acestui forum, sanatate, si multe succesuri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
dragii mei,
mi-a fost tare dor de voi, asa ca va doresc un craciun cat mai fericit si bogat si sper ca noul an sa fie mult mai imbelsugat si mai putin stresant decat acesta, cel putin ![]() ps: la mine mosul a venit cu emotii mari si o noua etapa, cea de logodnica. desi nu ma grabesc sa ajung in fata altarului, recunosc ca am viziuni cu rochii de mireasa. of, gagicutza tot gagicutza ramane ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
1996 1.6
- DYD when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Sarbatori fericite !
Noul an sa va aduca toate cele bune ,sanatate si impliniri, voua si celor dragi! Iar despre acest forum...va doresc sa postati aici fara a avea necazuri/probleme la masinutele voastre! Multumiri administratorilor,moderatorilor si userilor care au facut ca acest forum sa existe,sa functioneze si in acest an ! La multi ani! |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Fericire , sanatate si tot ce va doriti!
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Sarbatori fericite tuturor!
Implinirea tuturor dorintelor si mult noroc! Craciunul trecut (si revelionul) m-au "prins" pe drumuri. Anul asta, care e pe duca, a fost zbuciumat tare. Si cu bune, si cu rele...Si cu momente de relaxare, dar si cu stres, cu toptanul. Acum, insa, Craciunul m-a "prins" in mijlocul familiei, cu feciorul alaturi. Sa vedem cum va fi douazeci-zece asta care s-anunta... |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Stefania @ 25 Dec 2009, 10:25) Eu una m-am plictisit de mesajele clasice de Craciun... alea in care toata lumea iti ureaza un Craciun Fericit, sarbatori cat mai linistite, si cadouri cat mai multe sub pom... mesaje care le primesti de la cineva si trimiti mai departe la altcineva fara sa iti pese, fara iti trezeask un pic de sentiment ceea ce faci... asa k eu iti urez DISTRAKTIE LA MAX...SI CLIPE DE NEUITAT...KISS De departe cel mai frumos mesaj pe care l-am primit de Craciun. Va urez tuturor acelasi spirit nonconformist. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Hai sanatate si buzunaru' plin de caramizi de euro..
![]() Attached thumbnail(s) Winter_Wonderland_Mac_Merry_Christmas.jpg ( Size: 680.16k ) Number of downloads: 143 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
dorinel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 18 September 09 From: București ![]() |
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
1.6 16 V CVA Expression/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 15:06 |