problema rulment roata fata, cum se schimba? e complicat?
![]() ![]() ![]() |
problema rulment roata fata, cum se schimba? e complicat?
evox |
![]()
|
||
![]() Volaniard Group: Members Posts: 89 Joined: 17 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Privilege 1.9 dCi 120 CP
2002 “Amateurs train until they get it right. Professionals train until they cannot get it wrong.”
|
|||
adyalek |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 February 11 ![]() |
Daca nu ai presa nu are rost sa te apuci.eu am vre-o 5000 km cu el huruind , dar nu l-am schimbat:) te obisnuiesti cu sunetul
![]() |
--------------------
Ford Mondeo
x
1997
- x
|
|
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
QUOTE(evox @ 8 Dec 2008, 20:49) salutare tuturor, am de cateva mii de km o problema cu rulmentul rotii fata dreapta, a devenit zgomotos si vreau sa-l schimb... e complicata schimbarea? necesita cumva scule speciale (extractoare, etc)? dupa schimbare e musai sa fie refacuta geometria directiei? multumesc anticipat de raspunsuri QUOTE(adyalek @ 9 Feb 2011, 10:24) Daca nu ai presa nu are rost sa te apuci.eu am vre-o 5000 km cu el huruind , dar nu l-am schimbat:) te obisnuiesti cu sunetul ![]() ![]() ![]() This post has been edited by tzavalau: 9 Feb 2011, 14:18 |
--------------------
KGM
Korando
1.5Tgdi Black/2024 /C300
- HD 55 BXL Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
mare curaj aveti sa rulati cu rulmentii uzati,probabil nu stiti sau nu ati vazut ce inseamna un rulment gripat.manopera e undeva la 100-120 de lei,cost ptr. care nu merita sa schimbi si butucul in cazul griparii rulmentului.di un search si vezi ce probleme au intampinat cei care au schimbat "in regie proprie"
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:17 |