Motorase reglaj faruri, Mi se misca singure, fara sa dau de buton
![]() ![]() ![]() |
Motorase reglaj faruri, Mi se misca singure, fara sa dau de buton
lucian_alex2003 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 24 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
Hatchback 2003 1.5 dci
- IF-03-DDF
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
img0002ft9.jpg ( Size: 130.66k )
Number of downloads: 1230
In poza ti-am marcat cu rosu motorasul care regleaza oglinda, firele de care ziceai tu nu au nici o legatura cu alimentarea acestui motor. Motorul are o mufa cu 3 fire(parca ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
lucian_alex2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 24 August 08 ![]() |
Mc mult pentru indrumari. Cred ca o sa desfac farurile sa ma uit mai bine la sistem si sa incerc sa curat firele alea oxidate. Va sa zica farul comunica cu instalatia electrica a masinii numai prin mufa aceea lata.
|
--------------------
Renault
Megane II
Hatchback 2003 1.5 dci
- IF-03-DDF
|
|
chris_b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 29 May 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu te apuca sa dai jos farurile pt. ca s-ar putea sa o faci degeaba
![]() Eu am aceeasi problema la farul din stanga si sunt ferm convins de faptul ca e de la buton. Spun asta pentru ca recent mi-am schimbat ambele faruri (mic incident) si cu cele noi face la fel. Cred ca primul pas ar fi sa iei un aparat de masura si sa incerci sa vezi in ce stare e butonul de reglaj. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.9 dCi
2004 Luxe Dynamique
- CJ 21 BFP 17", ESP, "Hands free", Audio Connection Box
Ex Logan Prestige 1.6 16v 2007 Ex 1310 Li 2001 |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
In far iti intra 2 mufe, una mai mica(cu 3 fire) care alimenteaza motorasul de reglaj, a doua(cu 5 fire cred) care intra in mufa de sub motoras. Incearca sa cureti bine acel buton rotativ cu un spray de contact.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
nassus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 24 June 05 From: Bistrita ![]() |
Curata butonul din bord pt ca ala e cel mai vulnerabil si este responsabil pt orice miscare nedorita, dar fiind faptul ca el comanda direct driverul de motoare. Vezi ca are din fabricatie niste vaselina pe contacte, incearca sa o inlocuiesti dupa ce cureti contactele.
|
--------------------
Opel
Insignia Sport Tourer 163cp
2014
|
|
Arete |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 19 June 12 ![]() |
Poate imi raspunde si mie cineva. Aceeasi problema o am si eu. Fac saracele becuri gimnastica.
DAR EU AM SCOS MUFA DE LA BUTONUL DIN BORD DE CATEVA LUNI!!! Problema e in alta parte, dar unde? |
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
|
cata2402 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 February 15 ![]() |
Salutare,
A rezolvat cineva aceasta problema? Ma chinui de vreme buna. Am curatat si contactele, am reglat si farurile cu un imbus insa fara rezultat. Din pacate motarasele fac in continuare gimnastica... ![]() |
--------------------
renault
megane 2
2003
- b-53-yis
|
|
alex1988 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 5 June 09 From: Bacau ![]() |
salut, am si eu aceiasi problema cu farurile, am curatat acel buton dar tot face, ideea e ca nu urca sau coboara ambele, ba unu ramabe fix, celalalt joaca, ba ambele, ba unu curca cand celalalt coboara. ati rezolvat problema?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 12:19 |