Airbag nesarit, cred ca nu e inregula ceva
![]() ![]() ![]() |
Airbag nesarit, cred ca nu e inregula ceva
Mrija |
![]()
|
||
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Sa fi "sarit partial"? A fost defect sau expirat "cartusul"?
Stiu ca dupa o perioada de timp, este necesara revizia/schimbarea sistemului de airbag-uri. Nu-mi amintesc perioada insa parca este 10 ani!!! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
vezi daca desfaci airbagul ala sa stai la o distanta respectabila si sa nu volosesti vreun cutit (sau obiect ascutit) la decuparea plasticului de deasupra airbagului ca sa nu te trezesti cu el infipt in gat. De fapt indicat este sa nu umbli deloc. Cel mai normal ar fi sa schimbi volanul cu totul.
This post has been edited by Thanatos: 4 Dec 2008, 08:02 |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Ai mare grija la airbag, iti salveaza viata, dar ti-o poate si afecta serios. Un airbag este recomandat sa fie demontat doar in service. Esti sigur ca a sarit, sau cel putin a incercat sa sara?
Poate ca nu a fost nevoie si din cauza asta nu a sarit. Un proiector spart si un spoiler zgariat, nu e motiv sa sara airbag-ul. Eu am busit masina in fata si tot nu a sarit nimic. Pentru siguranta ta si pentru nu a avea o surpriza neplacuta in prag de sarbatori, incearca o expertiza la un service. Bafta ![]() |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
la nenea Louis Renault in service sa vada baietii ce zice CLIP-ul. Ala stie daca a sarit sau nu airbag-ul.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Merci de sfaturi, maine ITp si apoi CLIP la reno.....
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(Thanatos @ 4 Dec 2008, 08:01) vezi daca desfaci airbagul ala sa stai la o distanta respectabila si sa nu volosesti vreun cutit (sau obiect ascutit) la decuparea plasticului de deasupra airbagului ca sa nu te trezesti cu el infipt in gat. De fapt indicat este sa nu umbli deloc. Cel mai normal ar fi sa schimbi volanul cu totul. Nu se schimba tot volanul, se schimba doar airbagul. Se baga o surubelnita prin spate, in gaura din spatele volanului, se apasa si se trage de airbag in sus. Eventual sa fie scoasa borna de la baterie ca sa nu trezesti toti vecinii cu claxonul. |
--------------------
-
-
-
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Ce inseamna CLIP ? O fi o intrebare de newbie, dar am vazut si intrebare ce inseamna PM aici pe forum.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(ricochet2 @ 5 Dec 2008, 04:30) Ce inseamna CLIP ? O fi o intrebare de newbie, dar am vazut si intrebare ce inseamna PM aici pe forum. CLIP este un test care se face in service si depisteaza problemele partii electrice ale masinii. Aici se includ toate elementele de aprindre, siguranta, etc. PM reprezinta Mesaj Privat (PM e varianta in engleza) si se refera la mesajele schimbate intre utilizatorii site-ului. Aceastea nu apar in topic. |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Mrija |
![]()
|
M-au respins la ITp pentru o rotula stanga care bate. Stiam de problema, dar nemaifiind in viata mea la ITp, am crezut ca trec. Maine o fac si ma duc din nou la ITP, Se pare ca airbagul nu e sarit
![]() E normal sa-mi testeze masina din toate incheieturile? amortizoare bucsi rotule, frane, frana de mana, esapament, gaze, parbriz, pachet legislativ 9 care e obligatoriu) faruri bla bla bla?? M-au tinut 3 ore, din care 1 ora cu masina pe rampa, sa vada tot ce se paote sub ea ![]() Eu zic ca am putine probleme avand in vedere vechimea masinii si forja pe care o ia pe gropi, in curbe, pe denivelari ![]() This post has been edited by Mrija: 6 Dec 2008, 00:01 |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
da, e normal
reomandare: sa te duci cu masina calda, ca altfel ti-o forjeaza de zici ca ies pistoanele prin chiuloasa. asa cica se incalzeste catalizatorul... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Daca nu e sarit de ce este umflat?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ca sa se linisteasca clientul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Mrija |
![]()
|
MI e sarit, asa e si la alte lagune, cred ca era un sentiment de-ala de mania persecutiei.
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Mrija, daca tii la sora ta, pune mana si verifica airbag-ul ala.
Eventual schimba volanul... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:52 |