Capota blocata, Rezolvare
![]() ![]() ![]() |
Capota blocata, Rezolvare
bluealex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 5 October 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002/Expression 1.8 16V
|
|||
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
Mai exista si cazul 4:
Atunci cand cablul nu sare din capul U ci numai partea in care culiseaza cablul. I aceste conditii degeaba tragi de clapeta din interior, nu se intampla nimic. Solutia este un carlig din sarma mai groasa si rezistenta care trebuie introdus prin grila, se apuca cablul si se trage astfel incat se deschide capota. Apoi se pozitioneaz ala loc teaca culisanta a cablului si se asigura ( e bun si un soricel) |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
Aris64 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 7 September 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Excelent tutorial atat ca explicatii cat si ca poze. Ar fi bine ca topicul sa fie mutat la probleme cunoscute Laguna.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004, Initiale, 2,o 16V
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
Multumim......
![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Foarte bun tutorialul
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
expression2003
- b545hnj 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Bine ca nu ti-a ajuns la calculator
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
ovidiupay |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 6 February 06 From: Sola -Norway ![]() |
Chestia aia de sub baterie e calculatorul masinii ???
Daca da , macar a fost pus bine la adapost, de apa cel putin. In rest , bun tutorial , eu am avut parte de cazul 3 , deh , cablu pus in service cu 3 zile inainte . |
--------------------
ex : Renault
Laguna 2 Dynamique,1.9 dCi 120 CP
2002
- AJ 53969 (\__/)
(='.'=) (")_(") |
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Salutare!
Am pățit si eu necazul. Tot pe dedesubt am început remedierea problemei. Am folosit o camera endoscopica pt telefon ca sa identific cauza: s-a rupt parghia unde e mai subtire după U. Cum nu am avut cu ce sa o actionez am taiat arcul si am putut deschide capota. Pt a usura accesul la parghie se poate indrepta putin protectia de tabla. Arcul l-am inlocuit cu unul din targ. Attached thumbnail(s) IMG_20220730_103821.jpg ( Size: 7.25mb ) Number of downloads: 145 |
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 15:28 |