schimbat furtun apa laguna a facut cineva, furtun apa laguna
![]() ![]() ![]() |
schimbat furtun apa laguna a facut cineva, furtun apa laguna
markoone |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 30 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
laguna II
laguna II
2001 / hatchback
|
|||
Kanny69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 6 April 08 ![]() |
Cumperi un furtun nou, demontezi ala vechi si montezi cel nou, ce-i asa de complicat ca sa deschizi un post topic nou?
|
--------------------
Ex Renault
Laguna II
2002 1,9 dci 140 Cp Ford Mondeo 2.0 TDCI 131 Cp Ghia Denso
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Stiu ca poate parea aiurea sfatul meu dar...du-te frate intr-un service Renault. Ti-l schimba cum trebuie si ai si garantie. La asa masina, nu merita sa ti-l repari intr-un garaj, sincer...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
luclapin |
![]()
|
![]() Membru din Ardeal Group: Members Posts: 609 Joined: 28 September 08 From: SIGHISOARA ![]() |
QUOTE(OVIDIUS @ 30 Nov 2008, 22:27) Stiu ca poate parea aiurea sfatul meu dar...du-te frate intr-un service Renault. Ti-l schimba cum trebuie si ai si garantie. La asa masina, nu merita sa ti-l repari intr-un garaj, sincer... Are dreptate OVIDIUS,du-te la un service,inlocuieste furtunul si pune-i sa-ti verifice si restul furtunelor ca sa nu mai ai acest gen de surprize neplacute si eventual daca s-a spart din alt motiv decit de batrinete sa elimine si cauza care a dus la spargerea lui.Toate cele bune! |
--------------------
Renault
Laguna/Modus
- MS-//-///
2003/2007 Grandtour Privilege 1,9dci/1,5dci
|
|
dragoshu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 September 08 ![]() |
sa ne transmiti si noua cand il skimbi si cat te costa ca se pare ca si eu am aceeasi problema.
bafta si mersi |
--------------------
renault
laguna 2
- b-XX-TIZ
2001 1.9dCI 107 bhp
|
|
shaolin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 4 June 08 From: Romania ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Grand Tour Initiale 2,2 dci 110 KW / 151 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:10 |