faruri electrice
![]() ![]() ![]() |
faruri electrice
adi.iulian |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 5 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault megane 2
renault megane 2 bicorp
- b75 tao
2005 bicorp
|
|||
lico |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Toate farurile au si reglaj manual. Daca chiar nu il gasesti tu (deasupra farului cu un imbus de 8 parca) mergi la un atelier si se rezolva in 10 min.Mult succes.
|
--------------------
Renault
Megane
- B XX XXX
2003 2.1 dci + Lume multa oameni putini !
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Trebuie sa ai rotita aceea de reglat farurile in interior in stanga volanului e o rotita cu niste cifre pe ea.
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
chiar si cele cu xenon care au reglaj automat, tot au si reglaj manual din interior si de la fiecare far.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
adi.iulian |
![]()
|
da acum am faruri normale si gaura aceea de care spuneti voi am cautato crede-tima si nu am gasito ,o sa ma mai uit si revin cu raspunsuri
1 Dec 2008, 15:38: pai ok farurile au fost cu auto leveling dar acum nu mai sunt farurile acelea si nici motorase nu am ce pot sa fac sa le reglez sau stie careva unde pot sa fac asta in ce servicepot sa-mi montez motorase si sa-mi puna si comutator in masina ????sau motorasele acelea vin si cu functia asta auto-leveling ???? va rog frumos sa ma ajutati 1 Dec 2008, 19:01: si ce vreau sa va mai rog este daca stitu vreun service unde pot ei sa-mi adapteze niste motorase la farurole care le am si sa-mi puna buton in masina de reglat ar fi super ,motorase nu am gasit pe nicaeri ,azi am cautat pe toate site-urile de pe net care le-am gasit si nu am gasit pe nimeni care sa vanda asa ceva ,la dezmembrarile care am fost nu aveau,si am aflat ca masina intradevar avea sistemul acela de autoleveling light si nu am cum sa mai pun asa ceva pe masina pentr-u ca costurile sunt foarte mari deoarece trebuie sa cumpar niste senzori care se afla pe puntea spate si nu mai stiu ce sistem pentr-u fata si costa foarte mult dar in schimb m-as multumi daca asa pute-a sa le fac reglabile electric sau manual daca nu se poate electricdaca stie cineva pe unde pot sa mai gasesc motorase de vanzare sau are alta solutie va rog sa ma ajutati merci mult sal This post has been edited by adi.iulian: 1 Dec 2008, 19:01 |
--------------------
renault megane 2
renault megane 2 bicorp
- b75 tao
2005 bicorp
|
|
Marius WAS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
am si eu o intrebare ce s-a intamplat cu senzorii dupa punte????
Eu zic sa cauti la dezmembrari, eventual daca nu gasesti pe stoc sa dai comanda la ei pt ca aduc masini de afara special pt a fi dezmembrate. nu stiu daca ai vazut vreo masina cu senzori si xenon in stare de fct, pe mine m-au impresionat, ar trebui sa-ti dea de gandit ,faptul ca iti lipsesc senzorii, sau senzorul dupa punte, eu unul cred ca instalatia de xenon cu tot cu senzori a fost vanduta inainte sa cumperi masina sincer iti recomand sa iti pui xenon si senzorul la loc chiar daca o sa coste putin mai mult |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
- ** - ** - WAS
2007
|
|
adi.iulian |
![]()
|
da se poate sa ai dreptate dar acum este prea tarziu sa ma duc sa vorbesc cu fostul propietar in fine am gasit niste faruri negre cu angel eyes si cu lupe ,crezi ca o sa am proble cu politia daca o sa le cumpar pt ca au interiorul negru
?????,si au si reglaj manual ca sa nu-mi mai bat capul cu motorase si cu alte |
--------------------
renault megane 2
renault megane 2 bicorp
- b75 tao
2005 bicorp
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
nu ai probleme legate de culoarea interioara a farurului atata timp cat el lumineaza corect. Eu in locul tau as cumpara de la dezmembrari toata instalatia de autoleveling pt. ca e mai simplu decat sa-ti pui reglare electrica din interior. Dar este ciudat ca farurile cu autoleveling nu au si reglaj din interior.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 17:28 |