Problema alimentare
![]() ![]() ![]() |
Problema alimentare
nospoe |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 29 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5 DCI 85HP
|
|||
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
Adica vrei sa spui ca ai bagat motorina pe langa clapeta (inchisa) de la gura rezervorului?
Acel obturator trebuie impins cu teava pistolului de alimentare, dat la o parte, cum vrei sa-i spui, astfel incat teava sa intre pana la capat. Defect nu vad cum ar putea fi, decat daca nu te lasa sa introduci pistolul de alimentare dar de asa ceva eu nu am auzit inca. |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
nospoe |
![]()
|
QUOTE(dili @ 29 Nov 2008, 17:24) Adica vrei sa spui ca ai bagat motorina pe langa clapeta (inchisa) de la gura rezervorului? ........... Totusi ... ![]() Am impins cu teava pistolului de alimentare in clapeta(nu am fortat prea tare),si se comporta ca si cum e plin rezervorul, trebuia sa apas foarte usor butonul de pe pompa astfel incat sa intre cateva picaturi de motorina. Chiar trebuie impins mai puternic deoarece imi da impresia ca teava nu intra cat ar trebui? This post has been edited by nospoe: 29 Nov 2008, 17:40 |
--------------------
Renault
Megane
1.5 DCI 85HP
|
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
Impingi cu pistolul pana intra toata teava; clapeta se da la o parte singura si apoi revine dupa ce scoti pistolul.
Si, apropos, felicitari pentru achizitie si bine ai venit pe forum! Later edit: Daca ti-e frica sa impingi, pune pe unul din "baietii" de la benzinarie sa-ti alimenteze ![]() This post has been edited by dili: 29 Nov 2008, 17:47 |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
nospoe |
![]()
|
QUOTE(dili @ 29 Nov 2008, 17:43) Impingi cu pistolul pana intra toata teava; clapeta se da la o parte singura si apoi revine dupa ce scoti pistolul. Si, apropos, felicitari pentru achizitie si bine ai venit pe forum! Ok deci am sa incerc la urmatoare alimentare sa imping fara frica ![]() Multumesc pt urare si pt timpul acordat ! |
--------------------
Renault
Megane
1.5 DCI 85HP
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
vazand ca e vorba de un diesel, pot sa spun ca mi s-a intamplat si mie ceva de genul asta..
doar ca problema a fost la pompa, care era rapida, pt camioane, si avea un debit prea maaaaare pentru tubulatura de megane ![]() a, si daca tin bine minte, parca la rompetrol am intalnit pompele cu debit marit ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Sau verifica sonda de nivel de combustibil. Se poate sa mai indice eronat si tu vrei sa mai bagi desi el e cam plin... Au mai fost cazuri.
Zic asta ca tu spui ca ai bagat doar 5L in 3 min. This post has been edited by pitzy_is: 29 Nov 2008, 22:29 |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|
Catsclaw |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 13 May 07 ![]() |
Si eu am pus motorina de la pompa cu debit marit. Cu greu am umplut rezervorul, apasand pistolul pana la jumatate, altfel se oprea alimentarea. Problema e ca obturatorul a ramas acum un pic distantat poate fiindca am fortat introducerea pistolului de alimentare, cand obturatorul este inchis acum se observa garnitura din interior, dar asta e.
This post has been edited by Catsclaw: 30 Nov 2008, 18:23 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 20:30 |