injectoare 1,5 dci, probleme turatie si noxe
![]() ![]() ![]() |
injectoare 1,5 dci, probleme turatie si noxe
KTN |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
2003 berlina 2 volume 4+1 usi
- CS 76 KTN
|
|||
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
OPC - ar trebui sa se rezolve....
|
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
2012 Initiale Paris
- ** *1 *** Fara semnatura
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu zic la fel... nu-i lasa... sunt nesimtiti!
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
lico |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Sigur sunt injectoarele? Incearca intai egr-ul. Poate acolo e probl.
|
--------------------
Renault
Megane
2003 2.1 dci +
- B XX XXX Lume multa oameni putini !
|
|
dl_io |
![]()
|
membru marcant Group: Members Posts: 409 Joined: 17 December 07 From: IASI ![]() |
Eu tot EGR suspectez . Am avut aceeasi problema . Nu puteam trece peste 80-90 km/h si scoteam foarte mult fum . Poti sa-l scoti si sa-l curati bine ( sunt pe forum detalii ) . Din cate am inteles eu , poate fi salvat de 2-3 ori . Nu te costa nimic .
![]() |
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
KTN |
![]()
|
ieri am fost contactat de un domn din partea firmei renault bucuresti care, in urma unor date detinute de firma, cum ca am avut autoturismul la un service renault...in fine, am fost intrebat daca sunt multumit de serviciile renault. m-au nimerit. i-am raspuns tot ce aveam de raspuns si mi-e sugerat sa sun la "vocea clientului renault" pentru alte lamuriri. am sunat, mi-a raspuns o duduie, i-am povestit si ei ce si cum a fost...iar acum astept raspunsul care trebuie sa apara in cursul saptamanii viitoare. voi incerca si cu EGR - ul
mersi tuturor |
--------------------
renault
megane II
- CS 76 KTN
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Sa fiu sincer nu prea inteleg!
Adica ai cerut doar un test CLIP, sperand sa se rezove prin resetarea unor alarme sau pentru a ti se spune care este defectiunea, urmand ca masina sa fie reparata la nea' Gigi, mecanic "prima" dar care n-are tester ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
KTN |
![]()
|
am cerut doar o diagnoza pentru a sti ce am de facut. masina inca functiona dar nu la parametrii normali pentru ca am constatat eu ca nu se mai tureaza cum se tura inainte si fumul din urma mea era tot mai dens. am cerut o parere urmand ca dupa ce imi spun ei ce trebuie sa fac, sa ma pregatesc cu ce trebuie si sa ma prezint la reparatii. n-am apucat pentru ca ma obliga sa o fac la ei chiar acum, cu japca.
inca nu le-am dat acceptul sa intervina pentru ca m-am gandit ca gasesc undeva injectoare mai ieftine decat la ei. o informatie o am ca ar fi mai ieftin undeva in ungaria, mai exact la szeged. |
--------------------
renault
megane II
- CS 76 KTN
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Informatia legata de Szeged este corecta, ba chiar si la Mako gasesti un service Renault.
Pentru chestia cu dignosticarea nu cred ca ai dreptate 100%. Daca la intoarcere iti spuneau: "La tester n-a iesit nimic!" tu ai fi spus imediat "Incompetenti idioti!" si poate ca ai fi reclamat la Vocea Clientului ca nu vor sa-ti faca masina. Unele chestii se depisteaza prin incercari iar daca s-au apucat sa demonteze ar fi vrut sa ia niste bani si ei. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
lulutzapitic2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 February 09 ![]() |
daca crezi totusi ca e de la injectoare ati pot da unservis unde repara INJECTOARE ORI CE MODEL EU LEAM AVUT STRICATE SI MILEA FACU 4 INJECTOARE MA COSTAT 22 DE MILIOANE SI ACUM MERGE OK LE AM ANCA AN GARATIE SAU DACA LE VREI NOI AM UN NR DE TELEFON UNDE TILE AGHIZITIONEZI LA JUMATE DE PRET . MIE LA RENO MISA SPUS CA EI NU REPARA SCHIMBA
|
--------------------
RENO MEGAN SCENIC2
RENO MEGAN SCENIC2
AN FABRICTIE2004 1.5CDI
- IF 23LIV
|
|
KTN |
![]()
|
am schimbat injectoarele...dar tot asa merge. ultima "consultatie" a oferit diagnosticul de...pompa de inalta presiune, defecta. stie cineva de unde sa iau asa ceva mai "accesibil"? ...sau se repara?
mersi! This post has been edited by KTN: 17 Feb 2009, 00:16 |
--------------------
renault
megane II
- CS 76 KTN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 19:57 |