arunca planetara afara
![]() ![]() ![]() |
arunca planetara afara
zeusrazvy |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|||
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
da' planetara cum e?
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Probabil ca ar trebui sa masor niste diagonale la nivelul puntii din fata. Cred ca nu ai jocuri exagerate in articulatii. Daca nu ai schimbat planetara, ar trebui sa verifici dca nu cumva are axul stramb (destul de fregvent in defecte provocate)
Bafta si minuni! |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
zeusrazvy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
am duso in service si le-am zis sa imi schimbe la directie tot ce e stricat deci nu miau schimbat planetarele inseamna ca sunt ok maine dimineata ma duc iar cu ea la acelasi om si vineri am si programare la renault dar nu stiu ce sa mai zic deja o cutie de viteze stricata un ambreiaj... si tot face urat
|
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
inseamna ca cel ce face diagnosticul este pe....langa subiect.
|
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
|
zeusrazvy |
![]()
|
deci acolo trebuie sa fie ceva nu? la planetare.... ca altundeva nu vad unde ar putea fi?
|
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
Cat te`a costat cutia de viteze apropo?
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16v Concorde
- TM-97-CRS
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
10 mil am gasito f ieftin la un om din piatra neamt 0744185528 marius nedelcu sar putea sa mai aiba incearca
26 Nov 2008, 21:31: deci cam 90% ar fi planetara? la ce pret ar ajunge una? si trebuie schimbate amandoua? deja mia mancat 1000 d euro masina..:| This post has been edited by zeusrazvy: 26 Nov 2008, 21:31 |
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
RADU__ |
![]()
|
Ti-am dat mai multe posibilitati-intrebari. Incearca sa le elimini pe toate. Incearca sa ai 'lectia invatata" cand ajungi la atelier. Incearca sa primesti si argumente langa explicatiile mecanicului. Un argument intareste convingerea ca mecanicul stie ce spune, fara sa faca pe desteptul si tu clientul fraier (scuze). In general la atelier te transformi intr-un elev in fata "profesorului"
Dar daca stii deja lectia, vei fi altfel privit. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
dar planetara cealalta cum e ?
bieletele anticuplu? e posibil sa nu ai un aliniament adecvat al planetarelor... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
azi dimineata nu a mai facut urat.... sa calmat singura... nu stiu ce sa zic... doar ieri iam schimbat toate alea..
|
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:01 |