Placute frana spate, uzura pronuntata
![]() ![]() ![]() |
Placute frana spate, uzura pronuntata
catalin_tm81mis |
![]()
|
||
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|||
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Esti sigur ca ti le-au schimbat atunci cand au spus ca le schimba?
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
Pai daca nu e asa, devine si mai interesant ca au tinut deja 85000 si mai tin inca 40% ceea ce e prea de tot.
This post has been edited by catalin_tm81mis: 25 Nov 2008, 10:29 |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Pai si ai lasat treburile asa? Nu te-ai dus sa-l iei de guler pe seful de service?
PS. Toace aceste piese nu au cumva coduri distincte pe ele, sa se vada data, lotul etc? Ca asa e simplu. Faci o cerere scrisa si la service si la RRO si vezi daca nu cumva codul de pe placute coincide cu codul de pe placutele originale, cu care a venit masina (ma gandesc ca ar trebui sa fie stocata informatia asta pe undeva). Si atunci nu le-au schimbat. Sau, mai plauzibil, au schimbat cu unele folosite. Oricum, de asta prefer sa stau langa masina la service. Ca banii pe care ii dau sunt munciti si nu inghit sa fiu furat. |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
" are ESP si ala franeaza masina sa o puna pe traiectorie mai mult spatele de aia s-au uzat"
![]() Vezi daca te tii de drifturi? Intra ESP-ul mereu si toceste discurile si placutele ![]() Acum serios, placutele spate ar trebui sa tina minim dublu fata de cele fata, la o utilizare normala a masinii. Si a mea are ESP si crede-ma ca intra destul de des, mi-au zis acu 20.000 km sa anticipez un schimb de placute pe spate ca nu mai tin decat 3000 km. Merg cu ele de atunci si mai au destul material. De cate ori ii pun sa imi faca un control, tot asa imi zic, mai tin 3000 km. Uita-te la ele, daca mai au carne, lasa-le... |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ale mele au 71.000.. inca nu sunt sigur ca le schimb la 75.000.,. arata bine
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
carne au pe ele destula. cred ca o sa treaca inca 15000 lejer. ma voi uita cu atentie la urmatoarea revizie cat se mai uzeaza fata de stadiul actual si atunci se descopera minunea: se tocesc repede ca sunt material prost, sau rezista foate bine in continuare si nu erau noi cand le-au montat. un service taiat de pe lista
![]() ma gandeam ca in contextul scaderii vanzarilor de masini si chiar piese sa devina mai lingusitori si atenti cu clientii dar ei fura tot mai mult ca poate se termina si nu mai au de unde |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
ti-or fi pus unele folosite, dar nu foarte uzate...
ai avut greutate mai mare pe spate in ultimii 15000 km ? bagaje, oameni, chestii ? |
--------------------
-
-
-
|
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
nu asa greutate incat sa fie fortata la maxim sau sa aiba caracter de lunga durata sau permanent. de regula sunt eu in masina 90% din timp
|
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa vezi minune....o fi vreun pic de adevar in treaba cu ESP-ul. Radeam ieri, dar azi s-a cam dus veselia la service cand mi-au zis ca placutele fata sunt uzate 80%, iar cele spate, 90%. Le-am schimbat, nu avut incotro, dar foarte curios cum cele de pe fata s-au dus in doar 20.000 km. Cu ochii mei le-am vazut cand mi le-au pus noi acu 20.000km. Nu prea stiu cum se masoara uzura, se pare ca se uzeaza mai devreme decat anticipam eu (eu credeam ca sunt consumate cand nu mai au carne aproape deloc). Cele date jos de pe masina mai au cam 3-3.5 mm cele de pe fata, si 2mm grosime cele de pe spate, aproximativ.
De acord, imi intra ASR-ul ala foarte des la plecarile de pe loc si cam 1 data, maxim 2 ori pe zi, ESP-ul. Asa influenta mare sa exercite asupra franelor? Sau pur si simplu am abuzat eu de placute? |
--------------------
Opel
Astra J
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() placutele de pe spate cati km aveau "la bord"? |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
poseidon06 |
![]()
|
Pai mai ies cam o data, de doua ori pe luna pana la munte
![]() Nu stiu placutele de pe spate cati km aveau, ca am luat masina second ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Pai dacolo cred ca e.Si mie -mi place s-o simt cum fuge finut de fund in curbe iar acu ca pe spate am niste opinci fuge aproape la fiecare viraj la drum , nu pe strada. Oricum esti in avantaj , ca schimbi mai des placutele pe cand noi astialalti fara ESP schimbam anvelopele. Scump domne, scump!
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 14:42 |