Star Trek 2009, Vine seria noua - vezi trailer !
![]() ![]() ![]() |
Star Trek 2009, Vine seria noua - vezi trailer !
EinarN |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar ma intrebam cand or sa-si bata joc si de asta.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
EinarN |
![]()
|
Nici care nu scapa.
Ar mai fi 2: AIR WOLF si A-TEAM |
-------------------- |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca un mare fan Star Trek inca din anii 90 cand il aratau la TVR si ca un fan care a cam vazut tot ce exista la star trek, de la The Original Series pana la Enterprise care s-a terminat brusc pot zice ca mi se pare o tampenie filmul asta, lunadu-ma dupa trailer.
Aceleasi faze expirate cu V8 muscle car, actiune prea multa, esenta prea putina, acelasi univers "sumbru si pesimist" ca in ultimele serii. Dupa ce a murit Gene Roddenberry dupa seria TNG (cea mai tare parerea mea) s-au stricat rau lucrurile... Pacat de poveste... Ar fi interesant sa aflam ce a fost inainte de Kirk si cum s-a intalnit Kirk cu Spock. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.308 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am vazut cu multa placere o buna parte din TNG, iar DS9, Voyager si Enterprise le-am vazut cap-coada, plus filmele de la 3 la 10. N-am vazut TOS decat sporadic, desi zace pe niste DVD-uri, poate vreodata o sa-mi revina cheful.
E doar un film, nu e serial deci n-are treaba cu Knight Rider. Fiind regizat de J.J. Abrams era normal sa mai apara faze d-astea cu V8-uri. Filmul trebuia sa apara de Craciun, dar cred ca dupa ce au facut aceeasi greseala cu Nemesis, pe care l-au lansat in aceeasi zi cu primul LOTR, si apoi s-au mirat de ce n-a avut audienta, mai bine e ca l-au amanat. Un nou serial Star Trek nu-l prevede nimeni prea curand, drepturile pantru asta sunt detinute din cate tin eu minte de CBS, o televiziune cam conservatoare(doar au distrus Jericho ![]() This post has been edited by Merced: 21 Nov 2008, 10:16 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bleah, ce porcarie de trailer.
Au facut si din star trek un alt film cu lupte si lasere interplanetare. Bleah. Star trek-ul avea la baza alte idei. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine sć mć īnŗel din prea multć suspiciune decīt din prea multć naivitate. - Cristoiu
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate o sa fie misto, nu ma pronunt inca. Si sunt Fan inrait...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Din pacate vorba lui Klaus....alt film cu laser & shit ....
Si m-am cam saturat si eu de actiuni in trecut...vreau si eu sa vad ce se mai intampla dupa Voyager... mai vreau un borg, chestii futuriste....d-astea.... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Macar au pastrat sigla de la "OLCIT"
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniēine Group: Members Posts: 1.292 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ati imbatranit!
Lumea evolueaza, Star Trek included! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniēine
Funken Kurbelwelle Uzun Araē! Değer Aŗılırsa |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
pare interesant. oricum daca au scos x-files care e o l**a de film, poate asta va fi mai reusit.
ar trebui schimbat titlul topicului, e vorba despre filmul din 2009 nu de serial. |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 21 Nov 2008, 10:58) Bleah, ce porcarie de trailer. Au facut si din star trek un alt film cu lupte si lasere interplanetare. Bleah. Star trek-ul avea la baza alte idei. Exact... O idee de atingere a umanitatii a nivelului "superior" de dezvoltare, adica s-a eliminat razboiul, rautatea din sanul societatii umane, s-a eliminat saracia, s-a eliminat capitalismul (inlocuit de un fel de utopie) SI rasa umana se lupta pentru a coexista pasnis cu alte rase... ACUM au eliminat complet aceasta idee si merg pe principiul "noi castigam, voi pierdeti" |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu ma deranjeaza putin darkside in star trek. Si ceva mai multa animatie. Chiar daca se pierde pe undeva spiritul star trek. Cel putin imaginea aia cu enteprise in constructie e .. magica..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(Executron @ 21 Nov 2008, 21:32) Īncepe cu un STINGRAY de pe vreamea cīnd tata-meu era bebelus si facea īn pampers si cu siguranta se termina cu o mīna de "catīri" cu ochii-n soare admirīnd cum se īnalta dīrza americana cu stelute tinīnd o mīna pe tic-tac'ul natural facīnd mutra tipic americana a mīndriei si patriotismului lor national.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.308 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce n-am inteles eu cum naibii construiau ei nava pe Pamant(la propriu) cand Enterprise-ul NX-01 din serialul Enterprise a carui actiune se petrece inaintea filmului asta s-a construit, ca se celelalte IN SPATIU.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
ala era prototipul folosit pentru crashteste
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
wow. startrek 2009 o combinatie a tuturor filmelor SF facute vreodata.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 17:36 |