bord patat
![]() ![]() ![]() |
bord patat
will |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 16 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007 /1,5 dci 85 cp/luxe privilege
|
|||
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Stiu ca e mai greu....dar incearca totusi sa faci o poza sa vedem despre ce e vorba.
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Cred ca au fost prea "speciale" servetelele alea, tu nu ai citit manualul masinii?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cristache03 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 3 May 08 ![]() |
la mine s-a patat de fapt mi-a cojit acel strat de vopsea cauciucata...datorita acelor odorizante de masina....asa ca fiti atenti sa nu patatzi bordul cu asa ceva ca se cojeste....
|
--------------------
Renault
Megane
2004 Sedan
- b 50 mpg
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Nimic nou sub soare.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
will |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 16 October 07 ![]() |
Poate ca e spus prea mult PATAT . Face niste ape cand te uiti dintr-un anumit unghi . Adica nu este perfect din punctul meu de vedere , cum ar trebui sa fie sau sunt eu prea pretentios .
|
--------------------
Renault
Megane
2007 /1,5 dci 85 cp/luxe privilege
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Incearca sa faci niste poze cum a spus j.d.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
martynel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 27 September 06 ![]() |
sa nu fie pete de silicon care sau acoperit cu praf, incearca cu o solutie de degresat sau ceva de genu.
|
--------------------
renault
laguna 1
2000 phase 2
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
poti incerca sa dai cu o carpa imbibata cu apa si sa vezi daca se spala solutia aia de pe servetelele "speciale". Daca nu poti, mai poti incerca cu un cleaning spray dinala cu spuma, pentru orice. Dar nu dinalea care lasa alt strat de silicon, ca n-ai facut nimic. Eu am un spray dinasta de la elf, foarte bun, curata si nu contine solutii pentru stalucire sau alte nebunii.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 20:55 |