Suport metalic ruginit
![]() ![]() ![]() |
Suport metalic ruginit
MSn |
![]()
|
||
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
Attached thumbnail(s) IM000361.JPG ( Size: 1.68mb ) Number of downloads: 126 IM000362.JPG ( Size: 1.26mb ) Number of downloads: 138 |
||
--------------------
Renault
Twingo
1999 8v D7F 700
- TM-72-MSN
|
|||
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
SI la mine este la fel de ruginit, si nu prea am reusit sa il scot (nu tine rezervorul) e intepenita si atat. Placa aia este pentru centura respectiv ancorarea banchetei.
Ideea e ca sunt stranse foarte tare ca centura sa aiba un punct de rezistenta (crede-ma nu ai vrea intr-un soc sa zboare tabla aia metalica cu centura cu tot) Celalalt din partea opusa a iesit la mine dar cu mult chin. Deci se pare ca aici e un punct slab la Twingo - vezi sa te uiti si la elementele metalice de prindere la centurile din fata ca si alea la mine au deja puncte. Si eu intentionez sa le scot, curatire cu feruginol, dau un grund pe ele apoi un strat finut de spray negru (ca originalul). Ideea este asa: Placile alea metalice (6 si 7) au deasupra dupa cum vezi in desen niste plastice de aceiasi forma (14) carea au rolul de a bloca suruburile alea 3 (sa nu se desfaca singure ![]() This post has been edited by bubu782001: 7 Nov 2008, 23:31 Attached thumbnail(s) New_Bitmap_Image.jpg ( Size: 113.75k ) Number of downloads: 113 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
Am reusit usor sa scot tabla aia care este fixata cu acel plastic si tine cele 3 suruburi sa nu se desfaca singure, si am incercat cu o tubulara de 16 sa desfac unul din suruburi si a inceput sa scartiie si s-a desfacut putin dupa care mergea in gol.
Ma uit sub masina unde sunt fixate si constat ca au piulite. Deci trebuie 2 oameni ca sa defaca suruburile alea, unul sus sa tina contra si altul sub masina. Cele 3 suburi de fapt fixeaza caroseria de un cadru metalic pe care sunt fixate rotile (punte sau ceva de genul...) O sa dau cu WD40 piulitele si incerc apoi sa desfac suruburile, curat tabla, aplic grund apoi vopsea si la urma cred ca o sa pun vaselina multa pe piulite. Am spalat si centurile si dupa ce termin cu partea din spate, incep demontarea si verificarea in partea din fata ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
1999 8v D7F 700
- TM-72-MSN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th June 2025 - 19:01 |