Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Stergator luneta rupt, stergator luneta rupt...in dusmanie:(

kekemes
post 5 Nov 2008, 11:47
Post #1

Membru

Group: Members

salut,
am patit si eu o nasoala....
am parcat intr-o seara...timp de 2 ore..cat am jucat un fotbal la o sala...si cand m-am reintors la masina ...aveam stergatorul din spate ridicat...pe post de urecheala...vezi doamne blocasem pe unu, si acuma deh...blocu lui, strada lui, mushchii lui....are toate drepturile sa rupa cu dusmanie un stergator ca doar e fiul lu ma'sa.

noroc ca nu le-a rupt pe cele din fata...ptr ca erau doua de inlocuit...si pe alea chiar le rupi usor...dc iti pui mintea sa le ridici...

cert e ca tras atat de rau de el incat l-a dat peste cap si i-a rupt tzumburusul ala de plastic...zona care face legarura intre partea din stergator care ramane fixa pe masina....si cea care se ridica...

intrebare: cam cat costa un stergator luneta?...de clio 3

--------------------
Renault Clio III 2006 Dynamique 1.4 16V, bleu gri, senzor parcare, climatronic, mp3, jante aliaj, FR
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
viculet
post 24 Nov 2008, 11:38
Post #2

Membru incepator

Codul de stergator de luneta 77.01059391

--------------------
Renault Clio 3,1.2 16 v 2006 Dynamique
+
hornedfiend
post 27 Nov 2008, 17:37
Post #3

nimeni

Am patit-o si eu aseara. Mi-a spart o bucata din brat dar el merge in continuare. Deci cu romanii nu ai ce face, cei mai prosti din curtea universului. smile.gif

--------------------
Renault Clio 3 1.6 16V 2007 Exception
+
AlexanderCarstoc
post 27 Nov 2008, 17:51
Post #4

Membru autentic

From: B u c u r e s t i

Mie mi-au scos lamela din locasul ei de prindere in bratul metalic , la ambele din fata si mi le-au lasat pe capota. Asta stat 2-3 min inainde de a pelca sa le pun la loc...

Din ciclul... Prost sa fii, noroc ca esti...

Sa dea dreaq sa-l mai prin pe unu cu mana la masina ca o sa fac ca in Asia, ii tai mana cu care atinge ... gun3.gif

--------------------
>> Renault-uri 11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<< Giant Escape M8
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 21:57
Dacia