[CUMPAR] tub flexibil aluminiu, diametru mic
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] tub flexibil aluminiu, diametru mic
AmunDei |
![]()
|
||
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|||
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Daca tubul gofrat (asa se numete) este de la o instalatie de ventilatie anume de la o anumita masina se poate comanda. Deci tipul si modelul masinii si subansamblul de unde provine daca este cazul
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Nu provine de la instalatia de la masina. E din ala de se pune la centrale, hote etc. Dar nu gasesc diametru asa mic.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum depinde si ce lungime doresti. Stiu ca berlina cu bord de CN are asa ceva pe la aeratoarele laterale.
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-00-XXX
2007 ABS PLUS dci
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
la daciile 1310,mai exact intre tabla care vine prinsa pe galerie si filtrul de aer(pt aer cald iarna) stiu ca erau astfel de "furtune"
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
ronin33dan |
![]()
|
![]() Membru Afumat Group: Members Posts: 514 Joined: 11 September 08 From: Braila ![]() |
Din tub de aluminiu de FI 60 miam facut aerisirea externa la computer!!! Dute la un magazin de piese auto si vezi ca este din aluminiu cu carton pe interior de la TRABANT.
Nu este caterinca,asa mi-a spus ala atunci de la magazin!!! Bafta si succes!! |
--------------------
Dacia
Supernova
- BR-29-***
2003
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Asa ceva era folosit si pe la Oltcit la instalatia de climatizare...poate pe la dezmembrari gasesti( cred ca era totusi mai mare in diametru).
This post has been edited by BZN: 3 Nov 2008, 22:53 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.646 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
am gasit eu la un magazin de piese auto d-ala gen galerie-filtru aer dar e numai din carton, fara insertie metalica.. avea cam un metru si ceva cred
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
AmunDei |
![]()
|
O sa caut si pe la magazinele de piese auto. Multumesc de sugestii.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.646 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
incearca la dacia clasic
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
AmunDei |
![]()
|
Am gasit, se poate inchide. Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 20:49 |