Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

laguna 2

hiv2006
post 31 Oct 2008, 18:58
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salutari oameni buni . am intrat pe acest forum pentru ca la anu as dori sa-mi schimb masina .in prezent am un modeo wagon - un animal laugh.gif - de care am fost foarte multumit. spatiu , confort , stabilitate consum.motul de 2.0.dar la anu vreau sa-l schimb sa trec la alt model de masina ca vad diferentele .m-am uitat pe mobile la masini wagon -ca astea imi plac foarte mult plus ca folosesc masina la snowboarding , mountain bike , adica am de carat laugh.gif laugh.gif - si am vazut ca laguna 2 ofera niste dotari incredibile la preturi mai mult decat decente . de ex am vazut un model delicios cu motor diesel de 2.0 , 173 CP , si dotat de numa 31.000 km la 13 000 EUR.Masina la dealer.Ce-mi puteti spune de masina .Probleme majore ? Consum la cest motor? Oricum la raportul pret/dotari nu am vazut sa aibe egal.m-am uitat la modeo , passat , toyota avensis , dar la ceste dotari si nr de km nici nu ma pot apropia de ele.sunt tot la 15000-17000 km .
daca ma puteti ajuta apreciez.mersi. Ma scuzati inca nu stiu forumul bine si am postat gresit laugh.gif .Trebe sa ma mai uit inca o data dar sigur era diesel .....Am cautat dupa masina pe Mobile.de si nu mai era .Se poate sa fi gresit .Oricum dupa cum am vazut pe aici sunteti ca noi pe forumul Ford laugh.gif , plin de probleme.Of of .Unde sunt masinile de altadata .

--------------------
Ford Mondeo 2000 Wagon
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jordy_seba
post 31 Oct 2008, 19:05
Post #2

Membru

From: vaslui

cumpara-ti un crossover sau un suv si lasa laguna sa faca ceea ce e facuta sa faca,adica o calatorie placuta,linistita si plina de comfort ,alaturi de familie

31 Oct 2008, 19:06:
nu zic ca nu poate sa faca tot ceea ce vrei tu,dar nu e facuta pt asa ceva

This post has been edited by jordy_seba: 31 Oct 2008, 19:06

--------------------
renault laguna 2002 1,8 16v
+
Irish
post 31 Oct 2008, 19:57
Post #3

Membru autentic

From: Bacau .

Da ,asai raportul dotari/pret e foarte avantajos ,acu dak iti place masina eu unu te sfatuiesc sati iei ,de consum nush c sa zic ,am inteles ca e cam mare (ca la toate motorizarile de altfel) mia spus cineva ca ar fi pe la 14-15 oras ,acu poate e cineva care are si poate sati spuna exact .Oricum pana pe partie si inapoi ai sa ai parte de tot comfortul wink.gif .

Bafta !!

--------------------
Renault Laguna II - BC 05 JMU 1.8 Dynamique
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd August 2025 - 14:11
Dacia