Stop ceata, nu are fir
![]() ![]() ![]() |
Stop ceata, nu are fir
mad toz |
![]()
|
||
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
parca un bec e pentru ceata (stanga) si un bec pentru marsalier (dreapta). E posibil ca oboseala sa ma faca sa vorbesc prostii, dar asa tin minte.
This post has been edited by blak2oo8: 28 Oct 2008, 21:04 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru marsalier am becuri separate.
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Asa e la toate, ceata merge doar pe stanga (slava Domnului!).
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Marius WAS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
sa-mi zica si mie cineva cum opresc stergatorul dupa spate. Cand dau pe senzorul de ploaie pleaca si amaratul ala mic pe spate, imi da senzatia ca zgarie parbrizul.....
|
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
- ** - ** - WAS
2007
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Mad toz: nu pricep la ce auto te referi:Dacia din semnatura sau la Megane 2.1. Daca e vorba de M 2.1, e corect, are bec, dar nu are fir.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
mad toz |
![]()
|
mda , ce prostie. Si a incercat cineva sa traga fir si la celalat?
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Marius WAS:
Deși nu are legătură stopul ceață cu ștergătorul "dupa" spate, iată o posibilă modalitate de rezolvare a problemei tale: răsucește capătul manetei ștergătoarelor (adică cel de comandă al ștergătorului din spate) pe poziția zero (oprit). Cred că ai ștergătorul spate comutat pe ștergere iar la fiecare activare a ștergătoarelor (chiar și activarea senzorului de ploaie) ștergătorul spate trece la acțiune (adică la ștersul lunetei). Singura dată când ștergătorul spate trebuie să plece de la sine, este atunci când senzorul de ploaie este activat și efectuezi un mers înapoi (în ofertele Renault ai: ștergător lunetă cu activare automată la mersul cu spatele). |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mad toz @ 29 Oct 2008, 21:56) Nu este deloc o prostie. Asa trebuie sa fie, merge numai un bec de ceata. Asa este la toate masinile mai noi, conform unei anume norme ue cred. Insa parerea mea este ca e foarte bine asa, si sfatul meu (de ordin moral) este sa nu modifici acest lucru, si nici sa nu mergi cu el aprins cand nu este nevoie ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Stopul de ceata este doar pe partea stanga.. ca si in dreapta e bec asta e alta poveste.
@shteffanivlad: degeaba incerci sa faci educatie, uneori nu se poate. Pe zi ce trece vezi din ce in ce mai multe masini "tunate" cu diferite chestii. Tind sa cred ca unii oameni ajung sa faca acest lucru din pura PLICTISEALA. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
nick_nick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 December 08 From: galati ![]() |
referitor la stopul de ceata de pe dreapta...bine ca nu m-am apucat si eu sa desfac stopul cu totul si mai intai am intrebat la reprezentanta renault...numai cel din stanga functioneaza celalalt nu e cuplat,e vb de niste reglementari si acorduri privind securitatea in trafic!deci nu e nici o problema desi poate vei vedea ca alte meganuri merg cu amblele stopuri de ceata in functiune!
|
--------------------
renault megane II
1.5 dci
2006 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 07:01 |