pregatiri pentru iarna, pregatiri pentru iarna
![]() ![]() ![]() |
pregatiri pentru iarna, pregatiri pentru iarna
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Foarte misto...voi cauta la primul drum in Germania...ca la noi sigur va fi cu 50% mai scump...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mi se par asa misto, la primul contact cu asfaltul se fac praf, mai mult ca sigur. Sunt strict ptr zapada.
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si lanturile le pui pe asfalt?
Si oricum nu cred ca cei de la MIchellin nu s-au gandit ca s-ar putea sa intalnesti si portiuni cu asfalt... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
parerea mea e ca pentru portiuni unde ai ba asfalt, ba zapada, un set de cauciucuri de iarna bune, isi fac treaba perfect... Nu vei avea nevoie de asa ceva.
De asa ceva ai nevoie pe un drum mai putin circulat, cu zapada afanata. |
--------------------
-
-
-
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Acuma, pe bune, tu pui lanturile doar cand mergi PE munte, sau ce naiba? Ai mers de exemplu pe E85 iarna? Cu lanturile poti merge si pe asflat la viteze mici, maxim 30 kmph ca nu se intampla nimic pe distante scurte.
Iar cei de la Michellin nu-s Dumnezeu sa faca un produs care sa fie rezistent la portiuni de asfalt, usor de montat, si sa-ti propulseze masina prin zapada mai ceva ca o lama. Hai sa fim seriosi. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Inseamna ca nu ati fost atenti la reclama....setul se numeste generic "Snow Chains" dar nu contine nici un gram de metal,totul este facut din fibre sintetice...deci poti sa mergi si pe astfalt fara probleme.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
Corect...DRD
Pai iarna nu trebuie sa ai 4 anvelope de iarna oricum... eu cel putin asa procedez... si unde nu mai poti merge cu anvelopele de iarna pui jucariile... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu ce am remarcat in clip, este ca au fost montate pe cauciucuri de vara...
Fac pariu cu oricine de aici, ca un set de anvelope de vara sau de iarna uzate echipate cu lanturi, nu ating performantele unor anvelope de iarna noi. This post has been edited by andu911: 27 Oct 2008, 23:40 |
--------------------
-
-
-
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
montajul la toate cele 4 roti se face in apox. 2 min. ; am vazut pe acel mini-sitre ca pretul (ptr. Logan) este aprox. 100 euro
|
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 19:49 |