Probleme lumini geamuri electrice..., Probleme lumini geamuri electrice...
![]() ![]() ![]() |
Probleme lumini geamuri electrice..., Probleme lumini geamuri electrice...
tibicristi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 27 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
ranault
laguna 2
2001
|
|||
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
nu stiu ce poate sa iti fie problema dar si eu am problema respectiva dar numai la usile din fata, dar butonul acela pt child lock este iluminat.de cand imi cobora geamul in trepte si a fost desfacuta usa.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
cobretti3x |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 21 August 08 From: Baia Mare ![]() |
Coboratul geamului in trepte se poate rezolva: -acobori geamul un pic (3-4 trepte) dupa care o ridici in sus si tii ridicat de buton circa 8 secunde dupa care geamul va functiona normal. De becuri nu stiu ce sa zic, poate is revin odata cu aceasta.
Bafta si numai drumuri bune |
--------------------
Renault
Laguna 2 Expresion
- MM-07-FCL
140Hp 2002 Laguna 2
1.9 dCi 140Hp 2002 |
|
budyspy |
![]()
|
ce nu te omoara, te intareste!!!!! Group: Members Posts: 88 Joined: 16 August 07 From: slobozia ![]() |
cu becurile am si eu aceeasi problema. un electrician mi-a spus ca ele au o durata de viata exprimata in ore de functionare. nu stiu cum pot fi schimbate, dar intr-un topic vechi se discuta despre asa ceva. poate sa ne spuna cineva lucruri de actualitate referitor la aceasta problema?
|
--------------------
renault
laguna II
2007/1,9 dci/expression
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.409 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da butoanele jos desfa-le si inlocuieste-le cu leduri...
http://www.reno.ro/Becuri-interioare-arse-t107196.html Este pt. Megane 1 dar acelasi lucru este si la laguna 2... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 17:42 |