zgarieturi laguna2, ce trebuie facut
![]() ![]() ![]() |
zgarieturi laguna2, ce trebuie facut
floryn85 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 12 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2003 expresion
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Smirghel intre 1200 si 3000, functie de adancimea zgarieturii, dupa care polish rapid...
nu cumpara prevent sau prostii de-astea din metro, carrefour... fiindca dai banii degeaba pe ele. nu folosi creioane corectoare fiindca la prima spalare se vor lua. Recomand polishurile de la 3M sau Concept. Si intr-o mica masura Sonax. Restul sunt apa de ploaie. Pune si tu o poza... |
--------------------
-
-
-
|
|
floryn85 |
![]()
|
sigur trebuie folosit smilgher?
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2003 expresion
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=113385
Uite aici... La mine ajunsese pana la tabla... Uite... cam asa se face. This post has been edited by andu911: 27 Oct 2008, 21:59 |
--------------------
-
-
-
|
|
floryn85 |
![]()
|
da....frumos lucrat.sa vad si eu ce pot face.ms mult pt ajutor!
|
--------------------
renault
laguna 2
2003 expresion
|
|
jordy_seba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 11 May 08 From: vaslui ![]() |
foarte frumos ceea ce a facut individul acolo, dar oare unde gasesti la noi asa ceva si cam cat te costa?sincer as face si eu un polish general dar ma gandesc la pret.....
|
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
andu911 |
![]()
|
fara masina de polishat in jur de 200 ron
|
--------------------
-
-
-
|
|
oradeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 September 08 ![]() |
Credeti ca ar merge aici solutia? Sa stiu daca are rost sa incerc...
Attached thumbnail(s) DSC00262.JPG ( Size: 162.37k ) Number of downloads: 717 DSC00261.JPG ( Size: 147.57k ) Number of downloads: 775 |
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v
- BH 08 XUH
10.10.2003
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ma tem ca nu, e tabla indoita, iar vopseaua pare ca lipseste pana la tabla. Acolo doar indreptat (ce se poate), chituit si vopsit.
Pe usa s-ar putea sa mearga doar polish. This post has been edited by gabizegrean: 16 Apr 2009, 19:02 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Roberto$ |
![]()
|
![]() Membru Mistocar Group: Members Posts: 328 Joined: 8 December 08 From: Focsani Vrancea ![]() |
andu911 pune si tu te rog ceva poze cu produsele care le-ai folosit ,
mersi |
--------------------
Renault Laguna 2001
Opel Astra H caravan 2006
- vn-05-saa
DINAMIQUE si COSMO ,Pilot in devenire
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am niste zgarieturi pe ambele parti, ca soferi sunt destui care nu incap...cum le pot rezolva ieftin ?
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Acele mici "ciupituri" care se vad decat din anumite unghiuri cum se pot scoate?
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
floryn85 |
![]()
|
Privilex,soultia cea mai buna si care te scapa de bataie de cap e revopsirea zonei(zonelor) in care sunt zgarieturile-asta pt cele adanci,cele foarte fine ies cu polish.eu unul am avut cateva zgarieturi aproape pana la tabla,mi-au dat cu smilgher in jurul lor cei d la vopsitorie si mi-au vopsit toata portiunea (zgarietura+partea din jurul ei) si rezultatul e foarte bun;asta depinde si la ce vopsitorie apelezi-eu unul am gasit niste baieti profesionisti la mine in oras
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2003 expresion
|
|
alez1601 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 20 November 08 ![]() |
Salut,
Am si eu niste zgarieturi pe bara din spate si niste mici portiuni cu vopsea sarita pe capota. Din cate vad singura solutie ar fi revopsirea zonei. Stau in Buc, puteti sa imi spuneti va rog unde pot face si eu o revopsire. Ceva ca lumea si la niste preturi omenesti. Mersi, Alex |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9dCI 120CP 88kW
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
Nu folositi smilgher (ce-o fi aia?)...daca se vede tabla sau grundul nu scapati fara vopsire.Patit recent,miine o las la cosmetica.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:13 |