Manusi pentru condus
![]() ![]() ![]() |
Manusi pentru condus
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Esti sigur ca nu te-ar deranja la drum lung ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu sunt sigur dar cred ca merita sa incerc.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nu incerca...O sa transpiri mai mult, mana nefiind ''aerisita''...Nu inteleg de ce nu dai jos verigheta cand conduci daca zgarii volanul...si sa o pui cand termini de condus..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Manuel |
![]()
|
Nu pot sa dau jos verigheta, cand m-am insurat aveam vreo 30 kile mai putin.
![]() Manusile astea sunt din piele perforata tocmai pentru a asigura aerisirea optima. Nu cred ca asta ar fi o problema. le ceva in genul asta 58-2005_s.jpg This post has been edited by Manuel: 22 Oct 2008, 20:41 |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
salut
cauta la articole sportive manusi pt biciclisti...sau culturisti... eu am ceva in genu, dar albe, in palma au piele sa nu alunece si partea de sus e din material, si nu iti transpira mana deloc... nu prea le mai folosesc dar sunt bune ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Manuel |
![]()
|
Am manusi pentru bicicleta, nu sunt bune din cauza protectiilor din palma. In plus sunt dintr-un material sintetic, eu vreau din piele.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
cumperi o pereche de manusi normale si tai pana cand arata ca in poza
![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@Manuel: Gasesti la Mall in Iasi la parter, magazinul e pe colt langa culoarul unde sunt amplasate mereu masini de la Casa Auto. Eu mi-am luat negre si erau in toate marimile. O sa le fac si o poza sa vezi cum arata.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Manuel |
![]()
|
Aha! Chiar te rog sa pui o poza!
Merci! ![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
astea-s mijto
poti sa comanzi aici orice produs de pe siteul louis. exact la pretul de pe site. fara comision, fara nici un cost suplimentar. au 2 magazine in buc astia de la kronau. dai comanda si cand soseste te anunta telefonic. mergi la magazin, ridici produsul si gata. sau poate au pe stoc si iei direct. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Mie cu degetele taiete nu-mi plac...evident e chestie subiectiva.
@Manuel: Cele negre le-am luat din Mall, iar perechea maro e preferata mea...sunt cumparate in '88 din reteaua Romarta (pt cine isi mai aduce aminte)...suuper calitate. [attachmentid=1627478590][attachmentid=1627478591] |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
cand ma gandesc ca in '99 dupa ce mi-am luat carnetul, am primit de la tatal meu (stia el ce stia) o pereche identice cu cele maro ale lui Hellcat si care evident la vremea aceea nu-mi placeau deloc ... asa ca le-am distrus anul urmator cu ocazia renovarii primei mele camere de camin ... off offf.
nu cred ca sa mai gaseste acum asa ceva ... dar urmaresc topicul cu interes poate poate... |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
am ajuns la concluzia ca imi trebuie si mie o pereche... m-am saturat sa sterg mana de pantaloni sau s a stau cu mana in aerul conditionat... nu de alta dar stau destul de mult in masina...
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Salut !
Erau cu vro 2 ani in urma, in Bv, in magazinul ONIX, la parter, manusi din piele f fina, crem, la vro 800 000 lei. Manusi parca facute pentru condus... am considerat, la vremea aceea, ca sunt putin cam piperate ... acum regret ca nu le-am luat. Nu mai gasesc asa ceva ... prea curand pe la noi. Daca cineva gaseste pe undeva, de vanzare, unele crem, rog un post sau un PM. Ms! This post has been edited by turbodxman: 25 Oct 2008, 20:24 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Manuel |
![]()
|
Le-am vazut "live" pe-ale lui hellcat, arata foarte bine, doar ca au degete. Cele din linkul lui cristib (multam!) sunt perfecte si foarte ieftine. Daca mai sunt doritori, poate facem o comanda colectiva. Care si cum vreti, bagati aici numarul de bucati si marimile si o sa ma ocup eu de comanda.
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Sandero 2008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 28 October 08 ![]() |
Salut Manuel! O sugestie: incearca in magazinele unde se vand blanuri. ultima data acolo am vazut. Sper sa gasesti ceva folositor....
![]() |
--------------------
DACIA/RENAULT
LOGAN VAN/MASTER
2007/2005
|
|
Manuel |
![]()
|
O sa incerc, multumesc!
![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
Manuel |
![]()
|
Mi-am gasit la etajul 1 al magazinului Unirea din Bucuresti, la un raion de marochinarie, pe mijloc, imediat cum urci pe scara rulanta. Le-am testat pe drumul de intoarcere spre Vaslui, sunt OK in sensul ca desi transpir, cel putin nu-mi mai aluneca mainile pe volan, au un grip extraordinar.
![]() O sa mai continui cautarile, sper sa mai gasesc o pereche perforata si dintr-un material mai subtire, astea sunt destul de grosute. Fotografii_00161.jpg ( Size: 190.22k ) Number of downloads: 6218 ps Au costat 80 lei noi-nouti. |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
o pernuta sub fund sa nu murdaresti scaunul.. o husa pe schimbator?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Manuel |
![]()
|
Faci tu rost?
![]() |
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.710 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am condus cu manusi de pilot OMP, foarte comode si cu o aderenta superba la volan. Sunt vreo 30 de euro insa si s-ar putea sa fie cam calduroase. Bonusul e ca sunt si ignifuge.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
UP UP UP.. imi ingheata dejtele pe volan.. unde gasesc si eu in Bucuresti manusi de condus cu degete si piele perforata ?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
AUTO 23....sau 24, 25
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
din carrefour orhideea, 54 lei, de la un magazin de blanuri nu i-am retinut numele
Attached thumbnail(s) IMAG0096.jpg ( Size: 569.17k ) Number of downloads: 5950 IMAG0097.jpg ( Size: 476.78k ) Number of downloads: 5717 IMAG0098.jpg ( Size: 625.99k ) Number of downloads: 2006 |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
semit |
![]()
|
mersi de idee, mai frumoase ale tale.. dar Bucur OBOR sa traiascaaaa
![]() Attached thumbnail(s) IMG_1764.JPG ( Size: 1.06mb ) Number of downloads: 2015 IMG_1766.JPG ( Size: 652.59k ) Number of downloads: 1184 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Frigurosule
![]() Marfa manusile |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
vazusem saptamana trecuta o pereche foaaaaarte frumoasa de manusi numai bune pt condus, doar ca nu mi s-a parut ok sa dau 120 eur pe ele
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Manuel |
![]()
|
|
--------------------
Opel
- VS15CMA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:03 |