Laguna benzina, Tremura pedala acceleratie
![]() ![]() ![]() |
Laguna benzina, Tremura pedala acceleratie
amadis |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2001 1.6
|
|||
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Bun venit pe forum.
Trebuie sa nuantezi putin ca asa nu prea inteleg mare lucru si probabil nici alti colegi de forum. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
amadis |
![]()
|
Multumesc pt promptitudine!
Ideea e ca la 2500 ture in treapta a 4-a daca vreau sa accelerez simt un tremurat in pedala ca si cum nu se poate alimenta-mai precis o rezistenta la acelerare-mecanicul care s-a uitat la ea spune ca e din cauza unui filtru de benzina sumersibil din rezervor doar ca nimeni de la magazinele de piese auto nu stie de existentaa acetuia-asadar ma intreb si eu-oare exista? Poate ma puteti ajuta voi! |
--------------------
renault
laguna
2001 1.6
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Ce tip de motor este 1,6 8v sau 16v?
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
in rezervor se aflaun ansamblu ce contine pompa de benzina, sonda litrometrica, returul de benzina si un filtru popular numit "sorb" format dintr-o sita de plastic. Acest filtru nu se schimba dcat cu tot ansamblul si nici nu merita schimbat. Dar mecanicul tau istet ar putea sa scoata ansamblul respectiv si sa-ti curete inpricinatul, daca este vorba despre acel filtru.
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
amadis |
![]()
|
E un motor 16v.-am inteles despre ce e vorba sper sa fie asta motivul si nu altul mai grav pt care pedala imi opune rezistenta!-va multumesc mult!-o zi faina!
|
--------------------
renault
laguna
2001 1.6
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Posibil sa fie si una din bobinele de inductie fisurata si de acolo sa tremure la accelerare Ca sa le verifici scoatele afara pe toate si vezi sa nu aiba urme de fisura innegrita
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
amadis |
![]()
|
Buna la toata lumea ! - le-am incercat pe toate si nici un rezultat - nu stiu daca exista vreo solutie - oricum daca cineva de aici stie sau poate s-a confruntat cu aceasta problema sa ma lumineze si pe mine pentru ca pana acum nu i-a dat nimeni de cap - mentionez ca tremuratul e evident si in schimbator! - nu stiu ce sa mai fac sau ce sa mai verific!
|
--------------------
renault
laguna
2001 1.6
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
in treapta 4 la 2500 iti tremura pedala dar in a 5 la 2500
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
stoilescusilviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 122 Joined: 18 January 08 From: Braila ![]() |
Cu aceeasi problema, ma confrunt si eu. Am spalat motorul acum cateva zile, iar acum tremura la relanti, iar in sarcina te rogi de ea sa traga. Am scos bobinele si par ok. Ce altceva poate sa aiba? aveti idee. Multumesec anticipat
|
--------------------
renault
laguna II - Dinamiq - 1.8 16V
-
2002
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
motorul nu se spala cu apa NICIODATA indiferent ce motor ar fi el. Motorul se sufla cu aer comprimat si eventual se sterge.
|
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
eu am o dacie si de 5 ani nu am spalat-o la motor si laguna de o jumatate de an are acelasi tratament
o mai sterg din cand in cand cu o carpa cu apa si atunci doar pe plasticuri. asa cum a spus si tibirk apa nu e buna la motor si nici in bocanci |
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
@amadis la tester ai fost??
|
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
amadis |
![]()
|
Salutari! - si multumesc de raspuns! - am fost si nu isi dau seama ce are -cert e ca dupa ce trece de 80 nu mai tremura - nu imi dau seama ce poate avea! - totusi daca stie cineva il rog sa ma ajute!
|
--------------------
renault
laguna
2001 1.6
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(stoilescusilviu @ 27 May 2009, 08:50) Cu aceeasi problema, ma confrunt si eu. Am spalat motorul acum cateva zile, iar acum tremura la relanti, iar in sarcina te rogi de ea sa traga. Am scos bobinele si par ok. Ce altceva poate sa aiba? aveti idee. Multumesec anticipat Niciodata nu am inteles de ce unii isi spala motorul,ce daca e murdar nu functioneaza sau ?? Si la mine ar trebui sa-l spal,dar am cativa prieteni care si-au spalat motorul si dupa cateva zile au inceput sa li se aprinda diferite beculete in bord. La motoarele de generatie noua sunt multe mufe,daca ai norocul si o mufa nu este inchisa,clipsata bine intra apa in plus intra apa si la alternator,degeaba zic cei din fabrica ca e ok,adica poti sa speli motorul,ca eu nu am incredere in ce zic ei. Motorul functioneza bine si nespalat,parerea mea. Se poate sterge cu o carpa putin umezita pe deasupra si e ca nou ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
stoilescusilviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 122 Joined: 18 January 08 From: Braila ![]() |
salutare tuturor, paroblema cu tremuratu la relanti s-a rezolvat prin scoaterea bobinelor de inductie din capul bujiilor, le-am sters bine si le-am suflat cu aer pe interior, acum masina merge destul de bine. bafta
1 Jun 2009, 07:47: @amadis - vezi poate ai cumva condens pe bobinele de inductie, incearca sa arunci o privire acolo. bafta This post has been edited by stoilescusilviu: 1 Jun 2009, 07:47 |
--------------------
renault
-
2002
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
Tremuratul pedalei de acceleratie nu poate sa aiba decat un singur vinovat dupa parerea mea. Trebuie luat in seama faptul ca acceleratia nu este pe cablu si in momentul asta se elimina orice suspiciune legata de motor. Din cate stiu eu, la laguna, acceleratia este pe potentiometru (imi cer scuze daca furnizez informatii eronate) care transmite comanda catre calculatorul de injectie. Deci de la pedala se transmit date catre calculator si nu invers deci indiferent ce ar avea motorul nu are cum sa-i comande pedalei sa tremure, prin urmare doar pedala de acceleratie poate sa fie de vina.... parerea mea.
This post has been edited by tibirk: 1 Jun 2009, 13:03 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
La orice masina putina vibratie se simte in orice pedala ( acc. frana,ambreaj )
Si la mine tremura putin pedala,dar e ceva normal,e de la vibratia motorului. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
ally827 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 27 February 09 ![]() |
Salut, ma poate ajuta cineva si pe mine cu localizarea "bobinelor de inductie". nu dau de ele mentionez ca sunt incepator in ale mecanicii dar invat repede. Masina din semnatura. Multumesc
|
--------------------
Renault
Lagiuna II
- PH-10-...
2003 1.8
|
|
stoilescusilviu |
![]()
|
bobinele de inductie sunt situate in capul bujiilor!
|
--------------------
renault
-
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 21:31 |