Protest impotriva scumpirii carburantilor, Sunt curios ce urmari va avea acest protest
![]() ![]() ![]() |
Protest impotriva scumpirii carburantilor, Sunt curios ce urmari va avea acest protest
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
sunt convins ca va fi respectat de toti soferii profesionisti si de cei care au masina de la firma si care in acele zile de luni-marti-miercuri nu vor avea altceva de facut; nu de alta dar ei constituie grosul clientilor sau al incasarilor
ma rog .. "I'm in!" catalin giuliano mai are si alte idei? de fapt, ideea in sine e buna doar ca metoda ar trebui sa fie alta caci oricum, daca facem asta, joi ne vom inghesui si sta la cozi la benzinarii ![]() This post has been edited by crisolro: 21 Oct 2008, 12:17 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
da, da...in mod sigur...daca voi fi pe drum...ma opresc acolo unde se temina motorina.... ca doar boicotul este boicot...
Oameni cu mult prea mult timp liber... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca nenea asta s-a saturat sa stea la cozi la benzina, si are nevoie sa puna repede luni sau marti sau miercuri. Si atunci, s-a gandit ca mai bine face el o campanie de'asta, sa nu puna nimeni motorina de la motorinarie zilele alea...
unde sunt campanii internationale, cum a fost aia cu stinsul luminii, functie de cat de corect consider motivul, mai particip si eu, dar la astea sa-mi fie iertat daca o sa pun motorina taman marti impreuna cu nenea asta... |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Au mai fost astfel de initiative, si nimeni nu le-a respectat.
Pot spune insa ca eu, de cand a crescut nejustificat pretul la combustibili, nu mai cumpar de la Petrom/ OMV, pentru ca ei induc pretul pe piata. Iar vrajeala cu pretul facut de piata, ma lasa rece. Daca ei aveau un pret de bun-simt, si toata lumea cumpara de la ei, atunci ceilati ori dadeau faliment, ori adaptau pretul. Asta inseamna pret facut de piata. Dar daca tu, ca producator de combustibili, cu costuri mult mai mici decat cei care decat comercilizeaza, practici un pret nesimtit, bazandu-te doar pe cerere-oferta, si lasand la o parte costurile pe care le ai, atunci vei avea profituri, dupa parerea mea, nejustificate. This post has been edited by balanel: 21 Oct 2008, 15:43 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
E o idee tampita, oricum.
Eu am facut plinul duminica seara. In mod normal consum in fiecare saptamana cam 17-20 de litri de benzina in perioadele cand nu plec pe nicaieri (maxim un drum de 100 km dus-intors prin judet). Cum rezervorul meu are 50 de litri, rezulta ca pot sa merg linistit 2 saptamani cu un plin, deci, ori ca alimentez we asta cu 20 de litri, ori week-end-ul urmator cu 40, eu tot aceeasi benzina o voi consuma, tot aceiasi bani ii voi lasa la benzinarie, diferenta e ca voi lasa o singura data mai mult, nu de 2 ori, dar mai putin. Deci, unde e boicotul? Doi la mana, eu de acasa pana la servici nu am nici un mijloc de transport in comun, mai trebuie sa mai si umblu la cravata si azi la cat eram de obosit cand am plecat de la munca sigur nu m-as fi sacrificat sa plec pe jos pentru cata benzina consum. Trei la mana, noi, consumatorii casnici facem mult prea putini kilometri anual ca sa influentam incasarile benzinariilor. Eu unul inca merg destul de mult, sunt altii care fac doar 3-4 mii de km anual. In cazul marilor consumatori, gen firme de distributie, transporturi, etc, ei sigur nu-si vor risca painea tinand masinile pe dreapta doar pentru un boicot stupid. Eu acum multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns la un nivel de venit la care nu ma mai intereseaza consumul de carburant. In 2005, cand eu inca eram student, ajunsese litrul de benzina 3.6 ron. Acum e 3.8 ron, dar am deja un venit cat de cat decent pentru nivelul la care ma aflu. Daca in 2005 imi permiteam sa merg cat de cat cu masina, de ce nu mi-as permite acum? This post has been edited by Laurentziu83: 21 Oct 2008, 17:32 |
--------------------
.
.
.
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
a ajuns pana si la mine acel mesaj.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, ºi el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Stocurile prezente sunt deja cumparate la pretul de 140$ pe baril.
In urmatoarea perioada, dupa achizitia petrolului cu 70$, va fi o mica scadere a pretului. De ce mica ? La un litru de combustibil, jumatate sunt taxele. Deci ar veni cam 2 lei pe litru la pompa. Numai ca in 2 lei pe litru intra si costurile de rafinare, care nu se schimba. Deci ar putea fi o scadere a pretului de la 4 lei la 3,8... ceva de genul asta. |
--------------------
-
-
-
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Si la mine a ajuns acest mesaj.
Intr-uun fel are drepate, cand a crescut bariulul imediat a sarit si pretu acum cand a scazut pretul ramane mare. Acelasi lucru se intampla si la produsele in euro, cand creste, cresc preturi, dobanzi, dar cand scade nimica, raman la fel. O tara de cacao.... This post has been edited by Wolverine: 21 Oct 2008, 18:00 |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
in semn de protest, voi fuma in benzinarie
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
saptamana trecuta am pus benzina petrom 95 cu 3.72, ieri am pus cu 3.64
imi pasa, da ce vrei sa fac, sa-l strang de gat pe casier, sa dau foc la benzinarie ? |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 21 Oct 2008, 21:09) Si daca-mi pasa ce sa fac? Stiu ca ma enerveaza ca dau cu 70 lei mai mult la un plin fata de cand am luat masina, stiu ca platesc motorina mai scump decat benzina, stiu ca 2/3 din banii mei se duc la guvernul asta de doi bani... dar... pot face ceva?ei sunt multi, flamanzi si uniti... eu sunt unul singur... |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 21 Oct 2008, 21:09) Pe mine ma intereseaza un salariu mai mare, chiar daca as avea gratis carburantul, asta nu inseamna ca voi fi mai bogat. QUOTE(caktuss @ 21 Oct 2008, 21:13) Lasa-l, saracu', ca e satul de cate injuraturi aude zilnic pe seama pretului carburantului. Si asta pe un salariu de nimic. This post has been edited by Laurentziu83: 21 Oct 2008, 20:47 |
--------------------
.
.
.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Fiecare tara are soarte pe care o merita.
Daca le-ar pasa mai multora si s-ar implica, poate ar fi altfel si in Romania. Pana atunci... Ganditi-va doar la impactul psihologic pe care l-ar avea faptul ca, la o benzinarie, intr-o zi, sa nu mai cumpere NIMENI nimic. Aceasta initiativa ar trebui sa-i intereseze si pe patronii cu flotele mari consumatoare de combustibili, pentru ca pana la urma ei platesc (sau poate nu, ci angajatii?). Dar ei aleg sa nu se implice, iar salariile angajatilor stau pe loc. Cat de greu ar fi sa faca toti plinul cu o seara inainte, si apoi in ziua respectiva sa nu mai alimenteze? |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu propun sa ne ducem toti la benzinarii si sa alimentam doar 1 litrusau sa punem de 2 lei sa le blocam la aia statiile. Deci: bagam 1 litru... tacticos, fara graba, coboram usor, spalam parbrizul, luneta, geamurile laterale, platim toti doar cu bacnota de 100 sau 200 ron, asteptam restul sichitanta, ne uitam pe la ziare 5 minute dar nu cumparam nimic... totul trebuie sa dureze cel putin 15 minute per auto. Ce ziceti???
|
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
|
|
Flamingo |
![]()
|
Gabriel05, mai rau o sa facem asa, plus ca riscam sa ne scoata in suturi angajatii.
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(gabriel05 @ 22 Oct 2008, 16:12) Eu propun sa ne ducem toti la benzinarii si sa alimentam doar 1 litrusau sa punem de 2 lei sa le blocam la aia statiile. Deci: bagam 1 litru... tacticos, fara graba, coboram usor, spalam parbrizul, luneta, geamurile laterale, platim toti doar cu bacnota de 100 sau 200 ron, asteptam restul sichitanta, ne uitam pe la ziare 5 minute dar nu cumparam nimic... totul trebuie sa dureze cel putin 15 minute per auto. Ce ziceti??? Pai, daca o luam asa, inseamna ca deja jumatate din cei care alimenteaza se afla in protest... Judecand dupa cat astept dupa unii pana se hotarasc ce aroma de M&M's isi cumpara... |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(gabriel05 @ 22 Oct 2008, 16:12) Eu propun sa ne ducem toti la benzinarii si sa alimentam doar 1 litrusau sa punem de 2 lei sa le blocam la aia statiile. Deci: bagam 1 litru... tacticos, fara graba, coboram usor, spalam parbrizul, luneta, geamurile laterale, platim toti doar cu bacnota de 100 sau 200 ron, asteptam restul sichitanta, ne uitam pe la ziare 5 minute dar nu cumparam nimic... totul trebuie sa dureze cel putin 15 minute per auto. Ce ziceti??? Deci daca eu as fi angajat la benzinarie si ar veni un mocoflender dintr-asta sa stea sa-si spele parbrizul, sa treaca pe la buda, etc, etc, pai l-as lua la suturi si l-as trimite si prin pasarica pe la ma-sa, ca eu nu stau angajat pe salariu de nimic sa-i suport eu ifosele, auzi, are bani de masina de 15000 de euro, da se c**a pe el ca e scumpa benzina, iar eu, ca angajat, vin cu bicicleta la munca. In concluzie, cam asta ar fi rezultatul unui astfel de protest, fara nici un fel de castig. Un protest bun ar consta intr-o schimbare de mentalitate in masa la romani, romanii au in primul rand probleme la cap, nu la cat costa benzina. |
--------------------
.
.
.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
"PROTEST
In ultima vreme pretul barilului de petrol s-a redus la jumatate, astfel ca de la 140 dolari a scazut la 70 si totusi, benzina si motorina a scazut cu doar 1000 de lei." Protestul asta pleaca de la premiza ca pretul corect era atunci cand barilul era 147 si ca acum nu e corect..nu se ia in considerare ca atunci producatorii pierdeau la fel cum acum castiga.. oricum daca vreti sa protestati cel mai bine mergeti in faza guvernului,diferenta de la 8 lei parca reprezinta taxe si accize..cum guvernul trebuie sa coreleze poltiticile fiscale cu uniunea europeana..punem de un protest la Bruxelles? Eu oricum nu voi alimenta in zilele respective,din spirit de solidaritate..si consider ca inca motorina si benzina sunt prea ieftine din moment ce unii au bani sa dea in masini ca la formula 1 pe drumuri publice. |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(hitman1234 @ 22 Oct 2008, 18:06) [...] si consider ca inca motorina si benzina sunt prea ieftine din moment ce unii au bani sa dea in masini ca la formula 1 pe drumuri publice. Cred ca n-ai vorbit serios... Daca ti-as spune ca in Venezuela este 0.12$ galonul de benzina ce mai zici? La noi e ~8$ galonul... |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
Flamingo |
![]()
|
Se pare ca aceasta actiune a luat amploare. Azi dimineata am vazut la stiri ca se vorbea despre protest... si nu oricunde, ci pe TVR1, post cu acoperire nationala. Sa fiti convinsi ca omul de rand de la tara nu gandeste ca noi / voi ca acum are salariu mai bun si isi permite benzina. Ala chiar o sa refuze sa bage in acele zile.
Cine-s majoritari in tara asta ? Noi, cei de la oras cu salarii bune sau cei de la tara care o duc de pe-o zi pe alta ? Si acum sa nu ma luati ca daca nu are bani sa-si vanda masina, pt ca nu asa se rezolva problemele. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Chiar a luat amploare, si pe Antena 3 a fost prezentata stirea ieri.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e º t i ![]() |
Desi nu rezolvam nimic cu treaba asta, eu nu voi alimenta in zilele precizate mai sus...
![]() QUOTE(Laurentziu83 @ 21 Oct 2008, 18:29) E o idee tampita, oricum. Eu am facut plinul duminica seara. In mod normal consum in fiecare saptamana cam 17-20 de litri de benzina in perioadele cand nu plec pe nicaieri (maxim un drum de 100 km dus-intors prin judet). Cum rezervorul meu are 50 de litri, rezulta ca pot sa merg linistit 2 saptamani cu un plin, deci, ori ca alimentez we asta cu 20 de litri, ori week-end-ul urmator cu 40, eu tot aceeasi benzina o voi consuma, tot aceiasi bani ii voi lasa la benzinarie, diferenta e ca voi lasa o singura data mai mult, nu de 2 ori, dar mai putin. Foarte de acord... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricaþie: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 24 Oct 2008, 09:48) Cine-s majoritari in tara asta ? Noi, cei de la oras cu salarii bune sau cei de la tara care o duc de pe-o zi pe alta ? Si acum sa nu ma luati ca daca nu are bani sa-si vanda masina, pt ca nu asa se rezolva problemele. Majoritari sunt transportatorii si firmele cu flote. Ia sa nu mai alimenteze masinile de la Vodafone, Orange, Arabesque, firmele de curierat, marii transportatori, si atunci vei vedea diferenta. |
--------------------
.
.
.
|
|
caktuss |
![]()
|
ba, ghinion... tocmai azi am ramas fara benzina si tre sa ma duc sa pun ca am de facut niste drumuri...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e º t i ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricaþie: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:17 |