Bord megane 2.1, Prinderi bord / schema prindere bord
![]() ![]() ![]() |
Bord megane 2.1, Prinderi bord / schema prindere bord
Ryk |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|||
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Am un amic care a rezolvat problema greierilor din bord. introducand sub acesta, filtru de hota, pe la imbinarea dinspre geam. E super ok. Eu nu pot face aceeasi operatie ca e masina de servici. Explicatie e ca practic a fixat bordul. Daca nu ai extras inca banda dublu adeziva dintre bord si geam iti recomand sa o faci (pentru ca e producatoare de pacanituri) This post has been edited by rino: 13 Oct 2008, 23:37 |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
rino, te referi la buretele acela care desparte bordul de parbriz? Si cum se pune filtrul respectiv de hota? Sau cum ma poate ajuta si pe mine prietenul tau?
This post has been edited by Ryk: 14 Oct 2008, 01:26 |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca daca dai jos bordul trebuie sa schimbi obligatoriu surubul volanului si agrafele antirotatie ale bordului.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Ryk |
![]()
|
einstein1984 ai putea detalia mai mult? Surubul volanului fiind cel care prinde volanul de coloana? iar agrafele respective care sunt?
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se mentioneaza in manualul de reparatie. Sunt undeva pe lateralele bordului, cate una pe fiecare parte. As recomnada sa te uiti in numitul manual inainte sa-l desfaci. E un topic despre dialogys, softul ala are si manualele de reparatie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Ryk |
![]()
|
am inteles... merci mult. Dar acum intrebarea mea este se merita sa fac aceasta operatie sau nu? adica pot rezolva ceva?
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Se poate... prin alte tari se rezolva astea pe garantie. insa se chinuie mecanicii aia o gramada. Si folosesc de toate, de la soricei la spuma si unsoare.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 19:54 |